Az Attraction Látványszínház produkciója lett a a Britain's Got Talent legjobbja

Attraction Britain's Got Talent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas sikert ért el az Attraction Látványszínház: az ő produkciójukat választották minden idők legjobbjának a Britain's Got Talent műsorában. 

A magyar Attraction Látványszínház elképesztő produkciója öt évvel ezelőtt nyűgözte le a Britain's Got Talent zsűrijét és a közönséget. Most pedig minden idők legjobb előadásának választották a látványtáncosok alkotását. Ez azt jelenti, hogy az elmúlt 12 évben egyetlen Britain's Got Talent produkció sem érhetett fel a magyar koreográfiával!

A csapat egy rövid videóval és egy Facebook-poszttal köszönte meg a megtisztelő címet.

"Több mint 700.000 jelentkező közül, 12 év legnevesebb győzteseivel megküzdve, MAGYAR produkció lett a világ legnagyobb tehetségkutatójának a legjobbja! Ez a cím innentől már elvehetetlen tőlünk! Csodálatos érzés! Köszönjük" - írták többek között.

Foci vb: Egy baki utóélete - Lipcsei Betta válaszolt a kommentelőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-lipcsei-betta-bakija-utan-valaszolt-a-kommenteloknek.htmlAhogy írtunk róla, Lipcsei Betta bakizott egy nagyot, amikor azt mondta, hogy a Ferencváros - Belgium összecsapást várhatunk a vb-n. A legnagyobb sportoldalak is felkapták a videót, komment kommentet követett, sőt, volt, aki odáig ment, hogy azt kifogásolta, miért egy nő beszél a fociról. Most Betta is reagált a történtekre. TV + Sztárok--Exkluzív interjú Martin Solveiggelhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-exkluziv-interju-martin-solveiggel-balaton-sound.htmlMagyar stábok közül csak a Life.hu-nak nyilatkozott a francia világsztár dj, Martin Solveig, aki a Balaton Soundon zárta a fesztivált. Mesélt arról, hogy a több, mint 20 éves pályafutásával, túl a 40-en, hogyan tudja még mindig fitten tartani magát, mint ahogy azt is elmondta, mit gondol rólunk, magyarokról.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKlipet készített Éden Snjezi: Féltékenység betegséghttp://www.life.hu/sztarok/20180711-klipet-keszitett-eden-snjezi-feltekenyseg-betegseg.htmlKlipet forgatott az Éden hotelből megismert Snjezi. A felvételnet egészen biztosan akad nézője, de azt nem állíthatjuk, hogy ez a lány hangi adottságainak köszönhető. TV + SztárokOrigoNagy vihart kavart Szinetár Dóra fotója: kifejezte, hogy támogatja a Pride-othttp://www.life.hu/sztarok/20180711-nagy-vihart-kavart-szinetar-dora-fotoja-kifejezte-hogy-tamogatja-a-prideot.htmlSzinetár Dóra egy színes nyakbavalós fotóval jelezte a Facebookján, hogy támogatja a melegfelvonulást. A rajongói közül többen kiakadtak: a színésznő pedig nem hagyta ezt szó nélkül. TV + SztárokOrigoBorzalmas állapotban volt Czeizel Endre orvos-genetikus sírja: egykori páciensei gondozzákhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-borzalmas-allapotban-volt-czeizel-endre-orvosgenetikus-sirja-egykori-paciensei-gondozzak.htmlAz óbudai temetőben nyugvó Czeizel Endre elhanyagolt sírját tisztelői és egykori páciensei többször lefotózták. Ezt több kismama – akik a professzornak köszönhetően váltak anyává-, nem tudta elnézni, és ők jártak gondozni a sírt. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoTihanyi luxusstrandon pihen Dzsudzsák Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20180705-tihanyi-luxusstrandon-pihen-dzsudzsak-balazs-focista.htmlTihanyi luxusstrandon kapták lencsevégre a futballistát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.