Candice Swanepoel megmutatta szülés utáni testét: fotó

modell szülés után Candice Swanepoel test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Candice Swanepoel modell egy hónappal ezelőtt adott életet második gyermekének, de máris úgy néz ki, mint egy bombázó!

Szexi Instagram-fotóval lepte meg rajongóit Candice Swanepoel. A modell egy hónappal ezelőtt adott életet második gyermekének, de pontosan úgy néz ki, mint a szülés előtt. Alakján egyáltalán nem látszik, hogy terhes lett volna, mindezt egy meztelen fotóval bizonyította a manöken: a követői természetesen teljesen odavannak érte.

Candice Swanepoel (@angelcandices) által megosztott bejegyzés,

Hódi Pamela az interneten szólt be Mazsinakhttp://www.life.hu/sztarok/20180719-hodi-pamela-az-interneten-szolt-be-mazsinak-katona-renata.htmlNyilvános adok-kapok zajlik az interneten Hódi Pamela és Berki Krisztián új párja, Katona Renáta között. TV + Sztárok--Törőcsik Mari újra színpadra állna, erősnek érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180719-torocsik-mari-ujra-szinpadra-allna-erosnek-erzi-magat.htmlNem utoljára nyilatkozott Törőcsik Mari és a színpadra is vissza szeretne térni. Újra megszólalt állapotáról a színésznő. TV + Sztárok--Miley Cyrus és Liam Hemsworth szakítottak: ezért nem működött a kapcsolatukhttp://www.life.hu/sztarok/20180719-miley-cyrus-es-liam-hemsworth-szakitottak.htmlMiley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolatának ismét vége lett: a színésznek elege lett a várakozásból. TV + Sztárok--Hazugság lehetett Meghan Markle apjának, Thomas Markle-nek a szívműtétehttp://www.life.hu/sztarok/20180719-hazugsag-lehetett-meghan-markle-apjanak-thomas-marklenek-a-szivmutete.htmlA hercegi esküvő előtt néhány nappal műtötték Meghan Markle apjának, Thomas Markle-nek a szívét. Ám most úgy tűnik, az egész operáció hazugság volt. TV + Sztárok--Judy túl sok fellépést vállal: néha a teljes összeomlás szélére kerülhttp://www.life.hu/sztarok/20180719-judy-tul-sok-fellepest-vallal-neha-a-teljes-osszeomlas-szelere-kerul.htmlJudy mindenkinek igyekszik megfelelni, ám ez azt is jelenti, hogy túlvállalja magát. Néha a teljes összeomlás szélére kerül. TV + SztárokOrigoNagy Alekosz meztelnül mutatta meg, alkalmas lenne egy szerepre az új Terminátor-filmbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180719-nagy-alekosz-meztelnul-mutatta-meg-alkalmas-lenne-egy-szerepre-az-uj-terminatorfilmben.htmlAlekosz ismét felhívta magára a figyelmet, méghozzá egy meztelen fotóval és azzal, hogy szerepelni szeretne az új Terminátorban.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.