Élő adásban alakult ki parázs vita Berki Krisztián és Náray Erika között

vita FEM3 Náray Erika Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Parázsvita alakult ki a FEM3 műsorában Náray Erika és Berki Krisztián között.

Egy klasszikus téma került terítékre a FEM3 műsorán: mit csinálnának a nők, ha egy napra a férfiak bőrébe bújhatnának. Náray Erika ki is fejtette a véleményét, amellyel nem igazán nyűgözte le Berki Krisztiánt. Parázsvita alakult ki közöttük.

Náray Erika: „Semmit nem csinálnék másként... Csak kíváncsi lennék, hogy ha ugyanazt csinálom férfiként, mint amit nőként csinálok, akkor arra hogyan reagálnátok."

Berki Krisztián: „Annyira visszafogottan visszafogottan nyilatkoztok... Nem érdekel, hogy a férfi mit gondol, ha rád néz?"

Náray Erika:A francot érdekel, mit gondoltok... Tudom, hogy mit gondolsz. Nincs kiírva, hogy 18+, tehát nem mondhatom el, hogy mit gondolsz... De nem erre vagyok kíváncsi."

Berki Krisztián: „De nem tudhatok, mire gondolunk..."

Náray Erika: „Dehogynem, egyszerűek vagytok, mint az ég! De ezzel együtt szeretünk benneteket."

Később Náray Erika azt is felhozta, hogy a férfiak tele vannak sztereotípiákkal a nőkkel kapcsolatban.

Még mindig itt tartunk, hogy te csak egy nő vagy... Például posztolsz valamit a Facebookon a focival kapcsolatban, akkor előbb-utóbb megérkezik az a mondat, hogy nyilván a Neymarnak a feneke tetszik... Nem, drága szívem, nem az tetszik. De nekem ezt meg kell magyaráznom."

Premier plánban fotózták Tolvai Reni fenekéthttp://www.life.hu/sztarok/20180720-premier-planban-fotoztak-tolvai-reni-feneket-marbella.htmlTolvai Reni újra megvillantotta formás fenekét: az énekesnőt a strandon, aprócska fürdőruhában fotózták. TV + SztárokOrigoA Life.hu olvasói megválasztották, hogy ki a legszebb Magyarország Szépehttp://www.life.hu/sztarok/20180720-a-lifehu-olvasoi-megvalasztottak-hogy-ki-a-legszebb-magyarorszag-szepe.htmlSok hölgy fejére került már a korona a Magyarország Szépe versenyei során, a Life.hu olvasói most megválasztották, hogy szerintük az elmúlt öt év nyertesei közül ki a legszebb. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián és Katona Renáta az eljegyzésről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180720-berki-krisztian-es-katona-renata-az-eljegyzesrol-beszelt.htmlEgy közösségi oldalra feltöltött fotó alapján már azt rebesgetik, hogy eljegyezte egymást Berki Krisztián és Katona Renáta. Most elmondták, mi a helyzet valójában. TV + Sztárok--Lopáson kapták Cseke Katinkát egy reklámfilmbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180720-lopason-kaptak-cseke-katinkat-singh-viki.htmlLopáson kapták Cseke Katinkát: de természetesen csak egy reklámfilmben, amelyben Singh Vikivel látható. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra helyett Liptai Claudia lesz a Séfek séfe háziasszonyahttp://www.life.hu/sztarok/20180720-ordog-nora-helyett-liptai-claudia-lesz-a-sefek-sefe-haziasszonya.htmlA TV2 ősszel induló Séfek séfe című műsorának második évadát Ördög Nóra helyett, úgy tűnik, Liptai Claudia fogja vezetni.TV + SztárokOrigoNem enyhül Somló Tamás özvegyének fájdalmahttp://www.life.hu/sztarok/20180719-nem-enyhul-somlo-tamas-ozvegyenek-fajdalma-gyongyver.htmlMegszólalt Somló Tamás özvegye: Gyöngyvér fájdalma két év után sem csillapodott, nagyon megszenvedi férje hiányát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.