Geszler Dorottya megmutatta alakját fürdőruhában: fotó

fenék fürdőruha Geszler Dorottya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszler Dorottya műsorvezető szexi képpel örvendeztette meg a követőit: medencében hasalva mutatta meg formás hátsóját.

Geszler Dorottya annak idején a Miss Hungary harmadik helyezettje lett, nem véletlenül, hiszen hihetetlenül gyönyörű volt, és most is az. Ugyan már 48 éves, alakja nem sokat változott, még most is bombázó, amit meg is mutatott fürdőruhában. A műsorvezetőként is alkalmazott modell egy medencében hasalva jelentkezett be az Instagram-oldalán, így vált láthatóvá formás hátsója is.

Dorottya Geszler (@dorottyageszler) által megosztott bejegyzés,

Berki Krisztián és Katona Renáta az eljegyzésről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180720-berki-krisztian-es-katona-renata-az-eljegyzesrol-beszelt.htmlEgy közösségi oldalra feltöltött fotó alapján már azt rebesgetik, hogy eljegyezte egymást Berki Krisztián és Katona Renáta. Most elmondták, mi a helyzet valójában. TV + Sztárok--Premier plánban fotózták Tolvai Reni fenekéthttp://www.life.hu/sztarok/20180720-premier-planban-fotoztak-tolvai-reni-feneket-marbella.htmlTolvai Reni újra megvillantotta formás fenekét: az énekesnőt a strandon, aprócska fürdőruhában fotózták. TV + SztárokOrigoLopáson kapták Cseke Katinkát egy reklámfilmbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180720-lopason-kaptak-cseke-katinkat-singh-viki.htmlLopáson kapták Cseke Katinkát: de természetesen csak egy reklámfilmben, amelyben Singh Vikivel látható. TV + SztárokOrigoA Life.hu olvasói megválasztották, hogy ki a legszebb Magyarország Szépehttp://www.life.hu/sztarok/20180720-a-lifehu-olvasoi-megvalasztottak-hogy-ki-a-legszebb-magyarorszag-szepe.htmlSok hölgy fejére került már a korona a Magyarország Szépe versenyei során, a Life.hu olvasói most megválasztották, hogy szerintük az elmúlt öt év nyertesei közül ki a legszebb. TV + SztárokOrigoHatalmas fenekét tolta a kamerába Kim Kardashian: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180720-hatalmas-feneket-tolta-a-kameraba-kim-kardashian.htmlKim Kardashian ismét megmutatta méretes fenekét: ezúttal még közelebbről. TV + Sztárok--Szalai Ádám egy gyönyörű német modellel jár: Angelina Heger a választottjahttp://www.life.hu/sztarok/20180720-szalai-adam-egy-gyonyoru-nemet-modellel-jar-angelina-heger-a-valasztottja.htmlSzalai Ádám focistáról lehetett tudni, hogy nem egyedülálló, de eddig nem vállalta fel kapcsolatát Angelina Heger modellel. Most azonban egy közös kép mindent elárult. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.