Tóth Andi az ágyból posztolt intim fotót Szabó Ádámmal

ágy Szabó Ádám párkapcsolat intim szerelem Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas a szerelem Tóth Andi és Szabó Ádám között, pihenni is együtt utaztak el. Most pedig az ágyból osztottak meg egy igencsak intimnek tűnő fotót. 

Szabó Ádám szerelme nyakához bújik, az énekesnő pedig kélyesen ujjába harap. Látszik, hogy nagyon boldogok együtt, ez a fotó pedig meglehetősen intimre sikerült, hiszen épp az ágyból tették közzé. Bár Tóth Andi nem idegenekdik attól, hogy merész fotókat osszon meg közösségi oldala követőivel.

Most a következőt írta angolul a fotóhoz: "És, amikor tökéletesen boldog vagyok."

And that’s when I’m perfectly happy #mornings #himandi #peaceful ♥️

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

A Life.hu olvasói megválasztották, hogy ki a legszebb Magyarország Szépehttp://www.life.hu/sztarok/20180720-a-lifehu-olvasoi-megvalasztottak-hogy-ki-a-legszebb-magyarorszag-szepe.htmlSok hölgy fejére került már a korona a Magyarország Szépe versenyei során, a Life.hu olvasói most megválasztották, hogy szerintük az elmúlt öt év nyertesei közül ki a legszebb. TV + SztárokOrigoHatalmas fenekét tolta a kamerába Kim Kardashian: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180720-hatalmas-feneket-tolta-a-kameraba-kim-kardashian.htmlKim Kardashian ismét megmutatta méretes fenekét: ezúttal még közelebbről. TV + Sztárok--Szalai Ádám egy gyönyörű német modellel jár: Angelina Heger a választottjahttp://www.life.hu/sztarok/20180720-szalai-adam-egy-gyonyoru-nemet-modellel-jar-angelina-heger-a-valasztottja.htmlSzalai Ádám focistáról lehetett tudni, hogy nem egyedülálló, de eddig nem vállalta fel kapcsolatát Angelina Heger modellel. Most azonban egy közös kép mindent elárult. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra helyett Liptai Claudia lesz a Séfek séfe háziasszonyahttp://www.life.hu/sztarok/20180720-ordog-nora-helyett-liptai-claudia-lesz-a-sefek-sefe-haziasszonya.htmlA TV2 ősszel induló Séfek séfe című műsorának második évadát Ördög Nóra helyett, úgy tűnik, Liptai Claudia fogja vezetni.TV + SztárokOrigoA rajongók úgy vélik: Beyoncé terheshttp://www.life.hu/sztarok/20180719-a-rajongok-ugy-velik-beyonce-terhes.htmlEurópában turnézik Beyoncé és Jay Z. A rajongók közül pedig többen úgy vélik, hogy az énekesnő ismét gyermeket vár. TV + Sztárok--Félmeztelenül kapták le a lesifotósok Kerry Katonáthttp://www.life.hu/sztarok/20180719-felmeztelenul-kaptak-le-a-lesifotosok-kerry-katonat-topless.htmlLesifotók készültek Kerry Katonáról: félmeztelenül napozott Marbellán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.