Hosszú évek után kibékülhet Pártos Csilla és Pécsi Ildikó

békülés vita konfliktus Pécsi Ildikó per Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erre talán már senki nem számított: kibékülhet egymással Pécsi Ildikó és egykori menye, Pártos Csilla.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a sokévi pereskedés után a bíróság úgy döntött, Pártos Csillának és fiának el kell hagynia Pécsi Ildikó budai lakását. A színésznő unokája, Csaba levélben is könyörgött nagyanyjának, hogy legalább ő hadd maradhasson a házban, de kérése elutasításra talált.

Most mégis új fejlemény történt az ügyben: Pécsi Ildikó ügyvédje levelet kapott az egykori meny jogi képviselőjétől és egyben új szerelmétől, Dánieltől. A férfi arra kéri a színésznőt, a tárgyalótermen kívül rendezzék problémáikat és talán mindannyiuknak helyreállhat a lelki békéje.

Pécsi Ildikó és Pártos Csilla talán kibékülhet Fotó: MTI/Zih Zsolt

Meg tudom erősíteni a hírt, valóban kaptam egy olyan levelet, amelyben Pártos Csilla jogi képviselője közös egyeztetést, megbeszélést szorgalmaz. Megvallom, őszintén örülök a levélnek, valószínűleg hamarosan meg fog történni a találkozó" – nyilatkozta Pécsi Ildikó ügyvédje, dr. Magyar György a Lokálnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.