II. Erzsébet brit királynő bross üzenet Donald Trump találka ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aprócska, jelképes kiegészítőkkel árulta el II. Erzsébet, hogy mit is gondol valójában a jelenlegi amerikai elnökről, Donald Trumpról.

Korában már mi is beszámoltunk II. Erzsébet királynő és Donald Trump találkozásáról. Az amerikai elnök többször is megszegte a protokollt, nem csak hogy megvárakoztatta a brit uralkodót, de séta közben egyszerűen elállta az útját is. Erről egy vicces videófelvétel is készült.

A The Guardian azt írja, a királynő sem volt rest, és kiegészítőivel jelképesen kifejtette véleményét Trumpról. A találkozásuk első napján Erzsébet egy olyan brosst viselt, amelyet még az elnök elődjétől, Obamától kapott, a második napon pedig azt hordta, amelyiket még a kanadaiaktól kapott ajándékba. Mint ismeretes, Trump jelenleg nem ápol túl jó viszonyt Kanadával. A harmadik napon egy olyan ékszert választott, amelyet az anyakirálynő még VI. György király temetésén viselt a gyász jeléül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.