Nicole Scherzinger egy jachton szexiskedett fehér fürdőruhájában: fotó

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Neil Warner/Mega -
szexi jacht Nicole Scherzinger fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Scherzingert pikáns helyzetekben örökítették meg a lesifotósok egy jachton. 

Nicole Scherzinger vőlegényével együtt múlatta az időt egy csodálatos jachton, de még a tengerben sem szabadulhat a mindent látó lesifotósoktól.

Nicole Scherzinger és vőlegénye Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Neil Warner/Mega

Önfeledt pillanatait is sikerült megörökítenie a paparazziknak, így azt is, amikor a bugyijába spriccelte a vizet a hajón.

Nicole Scherzinger nem gondolta, hogy ezt bárki látja Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Kcs Presse / Mega

Az intim pillanat mellett persze sok egyéb fotó is készült az énekesnőről a gyönyörű fehér fürdőruhájában: csodásan mutatott Nicole.

Az énekesnőt nagyon előnyös helyzetekben sikerült megörökíteni Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Neil Warner/Mega
Berki Krisztián szabálytalanul utaztathatta a lányát? - kiakadtak a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180723-berki-krisztian-szabalytalanul-utaztathatta-a-lanyat-kiakadtak-a-kommentelok.htmlNyitott tetejű autójában utazott Berki Krisztián és kedvese, Katona Renáta valamint Hódi Pamelával közös kilánya, Berki Natasa Zselyke. Ám Nati Mazsi ölében ült az első ülésen, miközben szelfit készítettek. A kommentelők kiakadtak. TV + SztárokOrigoEva Rezesová szabadulásáról nyilatkozott egy áldozatának hozzátartozójahttp://www.life.hu/sztarok/20180723-eva-rezesova-szabadulasarol-nyilatkozott-egy-aldozatanak-hozzatartozoja.htmlEva Rezesova szabadulásáról nyilatkozott a milliárdosnő egyik áldozatának hozzátartozója: számukra nincs megnyugvás. TV + Sztárok--Vasvári Vivien a viláhírű énekessel, Akonnal forgatott reklámfilmethttp://www.life.hu/sztarok/20180723-vasvari-vivien-az-enekessel-akonnal-forgatott-reklamyfilmert.htmlEgy hete ment férjhez a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien, most pedig reklámfilmet forgatott a világhírű énekessel, Akonnal Budapesten. TV + SztárokOrigoNótár Mary sokat utazik a koncertekre: szendvicseken élhttp://www.life.hu/sztarok/20180723-notar-mary-sokat-utazik-a-koncertekre-szendvicseken-el.htmlNincs miért panaszkodnia Nótár Marynek, hiszen folyamatosan vannak felkérései. Az állandó utazás azonban rendkívül fárasztó, ráadásul azt is jelenti, hogy nincs sem idejük, sem lehetőségük normális ételeket enni. TV + Sztárok--Fülöp herceg halálhírét terjesztették: II. Erzsébet királynő felháborodott http://www.life.hu/sztarok/20180723-fulop-herceg-halalhiret-terjesztettek-ii-erzsebet-kiralyno-felhaborodott.htmlFülöp herceg halálát kezdték el terjeszteni a neten, amin II. Erzsébet királynő nagyon felháborodott. TV + Sztárok--Megszólalt az RTL Klub A Tanár című sorozatából elküldött színésznő, Urbankovics Júliahttp://www.life.hu/sztarok/20180723-megszolalt-az-rtl-klub-a-tanar-cimu-sorozatabol-elkuldott-szineszno-urbankovics-julia.htmlA Tanár című műsorban Urbankovics Júlia játszotta Nagy Ervin kollégáját, akivel szinte első látásra egymásba is szeretnek, szerepük szerint. Az első évad után a színésznő szerint méltatlan módon szóltak neki, hogy nem kívánják folytatni vele a munkát, ugyanis Nagy Ervin szerint nem műlödik köztük a kémia. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.