Nótár Mary sokat utazik a koncertekre: szendvicseken él

Forrás: Instagram Nótár Mary -
Nótár Mary koncert utazás szendvics fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs miért panaszkodnia Nótár Marynek, hiszen folyamatosan vannak felkérései. Az állandó utazás azonban rendkívül fárasztó, ráadásul azt is jelenti, hogy nincs sem idejük, sem lehetőségük normális ételeket enni.

Ezen a nyáron sem unatkozik Nótár Mary, hiszen fellépésről fellépésre jár. Rengeteg emberhez jut el, és nem zárkózik el sem a nagyobb fesztiváloktól, sem a születésnapoktól vagy egyéb egyéni rendezésű ünnepségektől.

Nótár Mary szendvicseket eszik "Forrás: Instagram Nótár Mary "

"Nem panaszkodhatok. Igazából a koncerteken mindig boldogság van attól, hogy látom, az emberek mind a mai napig ugyanúgy szeretik az 5-6 éves slágereimet, mint az újakat. Ráadásul hangulatosabbnál hangulatosabb helyszínekre járunk, hogy jó kedvre derítsük az ottaniakat" – mondta a Borsnak Nótár Mary, aki így rengeteget utazik."

Mást nem is nagyon tudunk enni, mert az idő ki van számolva, oda kell érnünk a kiírt időpontra.

Nótár Mary megtörte a csendet: egészségi állapotáról és karrierről is beszélt


Bár Nótár Mary néhány hónapja azt nyilatkozta, nem akar többet a címlapokon szerepelni és bulvárinterjúkat adni. Most a Campus Fesztiválon a Life.hu-val kivételt tett és egy interjúban elmondta, hogy van most, tud-e már a fellépéseire koncentrálni, valamint, hogy egyáltalán mi volt a problémája a sajtóval. Kattints ide az interjúért!

Radics Gigi szerelmes fotót osztott meghttp://www.life.hu/sztarok/20180723-radics-gigi-szerelmes-fotot-osztott-meg.htmlAmerikában heverte ki szakítását Radics Gigi, majd egyik pályatársával, Talán Attilával hozták hírbe. Most azonban ő maga tett ki egy olyan fotót közösségi oldalára, mely arra enged következetni, hogy szerelmes. TV + SztárokOrigoMegszólalt az RTL Klub A Tanár című sorozatából elküldött színésznő, Urbankovics Júliahttp://www.life.hu/sztarok/20180723-megszolalt-az-rtl-klub-a-tanar-cimu-sorozatabol-elkuldott-szineszno-urbankovics-julia.htmlA Tanár című műsorban Urbankovics Júlia játszotta Nagy Ervin kollégáját, akivel szinte első látásra egymásba is szeretnek, szerepük szerint. Az első évad után a színésznő szerint méltatlan módon szóltak neki, hogy nem kívánják folytatni vele a munkát, ugyanis Nagy Ervin szerint nem műlödik köztük a kémia. TV + SztárokOrigoEzeket kérték a Campus Fesztiválon a világsztárok - megszólalt a rendezvény igazgatójahttp://www.life.hu/sztarok/20180722-ezeket-kertek-a-campus-fesztivalon-a-vilagsztarok.htmlVasárnap reggel véget ért az egyik legnagyobb hazai könnyűzenei esemény Debrecenben. Ami a látogatói számot illeti, várakozáson felül, az egy évvel ezelőtti Campus jubileumot is meghaladva, idén, 108 ezren szórakoztak a négy nap alatt. Olyan szupersztárok léptek fel, mint az amerikai AKON, vagy éppen a kelet-európaiak retró sztárja, Scooter. De hogy mi mindent kértek az öltözőjükbe a legdrágább fellépők, ezt a Life.hu-nak elmondta a fesztivál igazgatója. TV + SztárokOrigoMegmutatta új szerelmét Lolahttp://www.life.hu/sztarok/20180722-megmutatta-uj-szerelmet-lola-enekesno.htmlMár szinte az esküvő előtt szakított Lola Lola és volt vőlegénye, Czoller Bence. Az énekesnő hamarosan párra talált, és egy tévéműsorban mondta el, már nem szingli. TV + SztárokOrigoFürdőruhában fotózták Liluthttp://www.life.hu/sztarok/20180722-furdoruhaban-fotoztak-lilut-musorvezetot.htmlMedenceparton mosolyog a kamerába Lilu. A szép műsorvezetőn látszik, kiegyensúlyozott, boldog és az alakja is gyönyörű, még mindig. TV + SztárokOrigoRubint Réka és Lara New Yorkba utazott, Schobert Norbinak már most hiányzikhttp://www.life.hu/sztarok/20180722-rubint-reka-es-lara-new-yorkba-utazott-schobert-norbinak-mar-most-hianyzik.htmlFacebookján élőzött Schobert Norbi és fia, Norbika. Zizi a nagymamánál van, Réka és Lara pedig elutaztak. A kamaszlány azt kapta ballagására, hogy édesanyjával, Rékával 5 napra New Yorkba utazik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.