A királyi fotós elárulta, milyen a kapcsolat Meghan Markle és Katalin hercegné között

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Clive Mason -
királyi család Meghan Markle barátság Katalin hercegné kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan találgatták már, hogy milyen lehet a kapcsolat valójában Katalin hercegné és Harry herceg felesége, Meghan Markle között. A királyi fotós és egy testbeszéd szakértő most lerántotta a leplet a titokról. 

Nemrégiben volt első közös megjelenése Katalin hercegnének és Meghan Markle-nek, akik a Wimbledoni teniszbajnokságon vettek részt. A Harper's Bazaar cikke szerint a királyi fotós elárulta: nincs rivalizálás a két hercegné között, jó a kapcsolatuk.

Katalin és Meghan hercegné Wimbledonban Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Clive Mason

Állítja: Sussex hercegnéje tudomásul veszi, hogy Katalin egyszer királyné lesz és ehhez mérten viselkedik. A tenisztornán vidáman beszélgettek és nevettek együtt. Egy testbeszéd szakértő, Judi Jamesszerint Meghan hercegné példának tekintette a bajnokságon sógornőjét, figyelte arckifejezését, reakcióit.

Cambridge hercegnéje is bizonyára megérti Meghan Markle helyzetét, hiszen évekkel ezelőtt ő is túlesett azokon a procedúrákon, amelyeken most ő.

Natalia Oreiro 41 évesen is bombanő: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-natalia-oreiro-41-evesen-is-bombano.htmlNatalia Oreiro friss fotói bizonyítják, hogy a Vad angyal egykori sztárja 40 fölött is csodásan fest. TV + Sztárok--Nyílt levél a mai magyar celebekhez: 5 típusba soroltunk bennetekethttp://www.life.hu/sztarok/20180724-nyilt-level-a-celebekhez-ot-tipus.htmlNéha jókat nevetünk, olykor a fejünket fogjuk, de előfordul az is, hogy a hányinger kerülget bennünket tőletek. Többféle celeb létezik ma Magyarországon – legalábbis azok közül, akik napról napra kiverik nálunk a biztosítékot. Mutatjuk, miért... TV + SztárokThinkstockTöbbször felbukkan a vagina Ariana Grande új videoklipjében (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180724-tobbszor-felbukkan-a-vagina-ariana-grande-uj-videoklipjeben.htmlA kritikusokat és a rajongókat is meglepte új videoklipjével Ariana Grande, amely a God is a Woman című számhoz készült. Többször feltűnik benne ugyanis a vaginamotívum. TV + Sztárok--Onyutha Judit megmutatta szexi dekoltázsát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-onyutha-judit-megmutatta-szexi-dekoltazsat.htmlOnyutha Judit eltűnt a szemünk elől, de az Instagram-oldalán még követhetjük a mindennapjait: nemrég megmutatta szexi dekoltázsát. TV + Sztárok--A vörös szőnyegen fetrengett a 71 éves Glenn Closehttp://www.life.hu/sztarok/20180724-a-voros-szonyegen-fetrengett-a-71-eves-glenn-close-premier.htmlLos Anglesben bemutatták a The Wife című filmet, a premieren pedig különös dolog történt. TV + Sztárok--Félmeztelenül reklámoz egy cipőmárkát Michael Jackson lánya, Parishttp://www.life.hu/sztarok/20180724-felmeztelenul-reklamozza-a-cipomarkat-michael-jackson-lanya-paris.htmlIsmét félmeztelenül pózol Michael Jackson lánya: Paris egy cipőmárkát reklámoz fedetlen keblekkel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.