Kárpáti Rebeka elárulta, milyen esküvőt szeretne

Forrás: Kárpáti Rebeka / FB -
dekor esküvő házasság eljegyzés ruha Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy utazás alkalmával kérte meg nemrégiben Kárpáti Rebeka kezét kedvese. A menyasszony most arról is beszélt, hogy milyennek képzeli a nagy napot 

A Fem3 Café műsorában az esküvői trendekről beszélgettek, ahol kiderült, hogy az idei szezonban divat a zöld szín, valamint gyakrabban kérik a menyasszonyok a csokrot selyemvirágból. Vendégként jelen volt Kárpáti Rebeka is, akinem nemrégiben kérte meg kedvese a kezét egy utazás alkalmával.

"Biztos, hogy nem az a fajta vagyok, aki szűk körűt szeretne, úgy vagyok vele, hogy ha már esküvő, akkor legyen magyaros, gulyásleves, minden legyen, ahogy azt kell" - mondta Kárpáti Rebeka, amikor arról kérdezték, hogy milyennek képzeli az esküvőjét. "Viszont nem akarom túlcsicsázni" - tette hozzá.

Azt is elárulta, hogy ruha terén az egyszerűbb, letisztultabb fazont kedveli, amit egy bonyolultabb csokorral fel lehet dobni. "Van egy nagyon kedves tervező barátnőm, nyilván az ő ruháját fogom viselni" - mesélte a műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.