Amy Schumer alak színésznő bikini tengerpart fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok nő tartja példaképnek Amy Schumert, aki nem tökéletes alakjával hódítja meg a világot, hanem humorával. Most bikiniben mutatta meg testét. 

Már Magyarországon is egyre többen rajonganak Amy Schumerért, aki nem kifogástalan külsejével, tökéletes alakjával igyekszik érvényesülni, hanem a humort használja arra, hogy felhívja magára a figyelmet.

A humorista, színésznő és író nemrégiben barátnőivel lazított a tengerparton, ahol mindannyian bátran mutatták meg alakjukat bikiniben. A fotókat fel is töltötte közösségi oldalára, a kommentelők pedig hálásak voltak érte.

Többen áradoznak róla, hogy milyen gyönyörűnek találják Amy Schumert és hálásak érte, amiért büszke alakjára.

"Te vagy a hősöm" - írta az egyik kommentelő.

For 25 years we’ve been doing dumb shit together.

@ amyschumer által megosztott bejegyzés,

Gáspár Evelin övtáskája közel 300 ezer forintot érhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-gaspar-evelin-ovtaskaja-kozel-300-ezer-forintot-er-divat.htmlGáspár Evelin friss fotóján egy közel 300 ezer forintot érő övtáskával pózol. TV + SztárokOrigoTornóczky Anita elárulta, ki a szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180726-tornoczky-anita-elarulta-ki-a-szerelme.htmlMegtalálta a boldogságot Tornóczky Anita. Párjának, Miklósnak azonban nemcsak Anitát kellett megszeretni, hanem azt a 7-8 kutyát is, akikkel együtt él. A párt barátok hozták össze. TV + SztárokOrigoÍgy romantikázik fiatal kedvesével Nacsa Olivérhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-igy-romantikazik-fiatal-kedvesevel-nacsa-oliver-somossy-barbara.htmlOlaszországban romantikázik fiatal kedvesével, Barbarával Nacsa Olivér. TV + Sztárok--A királyi fotós elárulta, miért nehéz jó fotót készíteni Meghan Markle-rőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-a-kiralyi-fotos-elarulta-miert-nehez-jo-fotot-kesziteni-meghan-marklerol.htmlHa Meghan Markle nevét halljuk, nem épp a rossz fotók jutnak eszünkbe, ám a királyi fotós elárulta, hogy az ő szempontjából mégis nehéz Sussex hercegnéjéről jó képet készíteni. Most elárulta, miért. TV + Sztárok--Halálra gázolt egy embert a HÉV Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-halalra-gazolt-egy-embert-a-hev-budapesten.htmlA Komor Marcell utcánál gázolt halálra egy embert a HÉV Budapesten. TV + Sztárok--Ezért házasodott össze Polyák Lilla és Gömöri András Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-ezert-hazasodott-ossze-polyak-lilla-es-parja-gomori-andras-mate.htmlEgy közeli ismerős elfecsegte, miért házasodott össze ilyen gyorsan és titokban Polyák Lilla és Gömöri András Máté. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.