Gáspár Laci Lamborghinije körülbelül 100 millióba kerül

luxusautó Gáspár Laci Lamborghini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci hálát adott azért, mert valóra válhatott az álma, vagyis megvehette a Lamborghinijét. Nem is csoda, hogy örül, hiszen körülbelül 100 millió forintba kerül egy ilyen kocsi. 

Soha nem fogja elfelejteni, hogy honnan jött, éppen ezért nagyon hálás mindenért, amilye van: Gáspár Laci az autójáért és a családjáért mondott köszönetet egy videóban. Nem is csoda, hogy örül, hiszen a Lamborghinije körülbelül 100 millió forintba kerül (attól függően, mennyi extra van benne, lehet olcsóbb és drágább is).

Gáspár Laci 100 milliós autójáért hálás Forrás: Facebook/Gáspár Laci

Az autó 610 lóerős, és 5 ezer köbcentis, akár 300 lóerőre is képes. A kocsit azonban nem csak megvásárolni kell, fenntartani is, melyeknek költségei nem kicsik: egy olajcsere legalább 300 ezer forint, ha viszont féktárcsát és betétet kell cserélni, az 1,5 millió is lehet - írja a Bors.

Gáspár Laci (@gasparlaci) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.