színésznő sorozat Gubík Ági Barátok közt visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem várt szereplő tér vissza a Barátok köztbe: Gubík Ági rövid ideig lesz újra látható a sorozatban.

Gubík Ági a Blikknek adott interjút, amelyben elárulta, hamarosan újra látható lesz a Barátok köztben. Az általa alakított karakter, Berényi Ágnes egy éve tűnt el a sorozatból, és most is csak egy rövid időre tér vissza.

Csak egy villanásnyira, illetve két villanásnyira. De nagyon jól éreztem magam a forgatás alatt, jó volt visszatérni a régi barátok közé. Ráadásul a karakterem ismét összekuszálja a szálakat! Igaz, a távozásom körüli eseményeket, amikor Berényi Ágnes megölte Ludvigot, nehéz überelni."

A színésznő hozzátette, az elmúlt egy évben egyáltalán nem unatkozott, kilépése után egyből több színházi felkérést is kapott.

Gubík Ági visszatér a Barátok köztbe Forrás: RTLKLUB
Gáspár Evelin övtáskája közel 300 ezer forintot érhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-gaspar-evelin-ovtaskaja-kozel-300-ezer-forintot-er-divat.htmlGáspár Evelin friss fotóján egy közel 300 ezer forintot érő övtáskával pózol. TV + SztárokOrigoTornóczky Anita elárulta, ki a szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180726-tornoczky-anita-elarulta-ki-a-szerelme.htmlMegtalálta a boldogságot Tornóczky Anita. Párjának, Miklósnak azonban nemcsak Anitát kellett megszeretni, hanem azt a 7-8 ktuyát is, akikkel együtt él. A párt barátok hozták össze. TV + SztárokOrigoA királyi fotós elárulta, miért nehéz jó fotót készíteni Meghan Markle-rőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-a-kiralyi-fotos-elarulta-miert-nehez-jo-fotot-kesziteni-meghan-marklerol.htmlHa Meghan Markle nevét halljuk, nem épp a rossz fotók jutnak eszünkbe, ám a királyi fotós elárulta, hogy az ő szempontjából mégis nehéz Sussex hercegnéjéről jó képet készíteni. Most elárulta, miért. TV + Sztárok--Ezért házasodott össze Polyák Lilla és Gömöri András Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-ezert-hazasodott-ossze-polyak-lilla-es-parja-gomori-andras-mate.htmlEgy közeli ismerős elfecsegte, miért házasodott össze ilyen gyorsan és titokban Polyák Lilla és Gömöri András Máté. TV + SztárokOrigoHódi Pamela majdnem elsírta magát a Mokkábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-hodi-pamela-majdnem-elsirta-magat-a-mokkaban.htmlHódi Pamelát Berki Krisztián kedveseként ismerte meg az ország, de mára teljesen függetlenné vált volt párjától. Az elválás azonban nem volt könnyű: sokszor úgy érezte, nem bírja. TV + Sztárok--Hosszú Katinkát plágiummal vádolják rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20180726-hosszu-katinkat-plagiummal-vadoljak-rajongoi-muhammad-ali.htmlPlágiummal vádolják követői Hosszú Katinkát. Úgy vélik, az Iron Lady lekoppintotta Muhammad Ali híres mondását. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.