Így él most Utasi Árpi, a Csillag születik győztes mesemondója

Szerbia Utasi Árpi mese Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem tíz éve hódította meg Utasi Árpi a Csillag születik nézőinek és zsűrijének szívét csodálatos meséivel, azóta azonban alig hallani róla. Most kiderül, hogyan él a szerbiai Csantavéren a tehteségkutató győztese. 

Meghódította az országot meséivel Utasi Árpi és mindössze 15 évesen sikerült megnyernie a Csillag születik elnevezésű tehetségkutatót. Rengeteg helyre hívták mesélni, és a veszprémi színházban is játszott Regős Bendegúzként, de sajnos hamar elmaradoztak a felkérések, ő pedig visszatért édesanyjával a szerbiai Csantavérre, ahol azóta is él.

Utasi Árpit egykor mindenki felismerte Forrás: Youtube

A nyereményautót eladták és házat vettek belőle, de a pénzt is befektette: földet vásároltak. Szerényen, de boldogan éldegélnek, Árpi a helyi malomban dolgozik. „Szerencsésnek tartom magam, akkor még fel sem fogtam, mennyit kell egy házért dolgozni, és van, akinek egy élet munkájából sem telik rá. A kocsihoz pedig túl fiatal voltam" – magyarázta döntésüket Árpi a Story Magazinnak. Persze nagy álma, hogy színpadra állhasson újra, erről azonban csak a liszteszsákok emelgetése közben ábrándozik.

Mesét nem nagyon mond már, em felejti el viszont azokat az embereket, akiknek hálás lehet. Ilyen Fábry Sándor is, aki a verseny után még a számát is megadta a fiatal fiúnak, hogy hívja, ha szüksége lenne rá. A ma 24 éves Árpi máig őrzi a számot, de még egyszer sem kereste a humoristát. „Tudom, neki köszönhetek mindent. Ha ő nincs, a támogatása nélkül nem nyerem meg a versenyt" – mondta a mesemondó, majd üzent is Fábrynak: látogassa meg őt.

Gyakran kérdezik tőlem, melyik mesém a legszebb. Olyankor azt felelem: az, amelyik a saját életemről szól"


Az a baj, hogy egy magamfajta molnárlegénynek csupán a szomszédos faluban, a diszkóban van lehetősége ismerkedni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.