Emlékszel még a ValóVilág nyerteseire? Így élnek azóta

nyertes VV Alekosz Való Világ VV Aurelio VV Milo VV Attila VV Szabolcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilágba mindenki a nagy nyeremény miatt jelentkezik, de azt csak egyetlen egy ember kaphatja meg, a győztes: több millió forinttal, lakással és autóval is gazdagabbak lettek azok, akik végig tudták játszani a játékot, de hol vannak ők most? Összeszedtünk néhányat a nyertesek közül és megnéztük, mivel is foglalkoznak.

VV Szabolcs

VV Szabolcs "Forrás: Facebook /Mészáros Szabolcs "

Az első széria játékosa volt a sokak számára jelentéktelennek tűnő huszonéves fiú, aki az olyan nagy karaktereket tudta maga mögé utasítani, mint Oki, vagy éppen Majka. Szabolcs mindent megkapott, ami az életben való boldoguláshoz alap, de az ismertségét nem használta ki a médiában. Előbb politikusi karrierbe fogott, később pedig – és ez róla a legutolsó információ – nyomozó lett az 5. kerületben, azóta még nyilatkozni sem nyilatkozik.

VV Milo

VV Milo Forrás: Milo / Facebook

A 2003-as széria feledhető győztese, VV Laci után a következő, azaz a harmadik ValóVilágot a legfiatalabb induló versenyző nyerte meg, azaz VV Milo, aki akkor még csak 18 éves volt. Róla azért hallhattunk egyet s mást. Bár ő sem lett állandó szereplője a címlapoknak, úgy tűnik, hogy az ő kezében jó helyre került a nyeremény, ráadásul még a lehetőségeit is ki tudta használni, de csak a háttérben: sokáig dolgozott az RTL Klubnál, de 2017-ben felmondott, a hírek szerint szabadúszó műsorkészítőként dolgozik.

Nagy Alekosz

VV Alekosz Forrás: RTL Klub

Alekosz a ValóVilág az a nyertese, akit egyszerűen nem tudunk elfelejteni – ezért ő nagyon sokat tesz. Újabbnál újabb meghökkentő cselekedeteivel, kijelentéseivel, próbálkozásaival hívja fel magára a figyelmet, de a csatornák már egy ideje hanyagolják, így szüksége is van a feltűnősködésre. Az RTL Klubbal akkor romlott meg a viszonya, amikor szerződést szegett és átigazolt a TV2-höz, így a nyereménylakását is vissza kellett adnia, de már a TV2 sem hívja műsoraiba.

VV Attila

VV Attila Forrás: RTL Sajtóklub

Knapp Attila a ValóVilág ötödik szériájában győzedelmeskedett, őt tartották akkor a legnagyobb taktikusnak, és úgy tűnik, hogy a tervezgetést azután is fojtatta, hogy kijött a villából. A győzelme után ugyan még nyilatkozgatott, hamar úgy döntött, nem való neki ez a világ... Eltűnt a nyilvánosság elől, a közösségi oldalait sem kívánta felépíteni, nem akarta, hogy bárki tudjon róla bármit. Jött, látott, győzött és eltűnt.

VV Aurelio

VV Aurelio Fotó: Hámori Zsófia - Origo

Aurelio sem volt egy könnyen elfejthető figura, ráadásul ő azóta is rengetegszer szerepel a médiában botrányaival, vagy botrányos magánéletével. Ő szintén ki tudta használni az ismertséggel járó előnyöket, az RTL Klub is ellátta munkával a győztest. Ő is azok közé a szereplők közé tartozik azonban, akik elhagyták az anyacsatornát. Aurelio a napokban jelentette be, hogy ezentúl nem áll az RTL alkalmazásában, a hírek szerint ő is a konkurens csatornához igazol, ahogy tette ezt Alekosz, és Majka is, bár ő nem volt győztes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.