Erős Antónia végre megmutatta lábait: fotó

Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo -
fotó lábak Erős Antónia RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erős Antóniát Híradósként, komoly arccal szoktuk meg, de néha megláthatjuk a másik oldalát is, minden szempontból: mosolygósan, egész alakos fotón. 

Erős Antóniát kevésszer láthatjuk az RTL Klub Híradós stúdióján kívül, így a kedves, önfeledt arcát is ritkán pillanthatjuk meg, nem beszélve az alakjáról. Az asztal mögött ülve ugyanis csak derékig látjuk őt évek óta, így igazi kuriózum a Facebookra feltöltött fotója, melyen végre a lábát, hosszú combjait is látjuk.

Kozso motorral ütközött: nem ő volt a hibáshttp://www.life.hu/sztarok/20180727-kozso-motorral-utkozott-nem-o-volt-a-hibas.htmlTavaly nyáron balesetezett Kozso egy motorral, mostanra a hatóság is döntött arról, ki is volt a hibás. TV + Sztárok--Pataki Zita Madridban nyaral férjével - városnézés közben megmutatta szexi lábait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-pataki-zita-madridban-nyaral-ferjevel-varosnezes-kozben-megmutatta-szexi-labait-foto.htmlPataki Zita férjével nyaral Madridban, ahonnan szuper képeket posztolnak. Az időjárásjelentő ezúttal szexin pózolt férje kamerája előtt.TV + Sztárok--Amy Schumer megmutatta alakját bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-amy-schumer-megmutatta-alakjat-bikiniben.htmlSok nő tartja példaképnek Amy Schumert, aki nem tökéletes alakjával hódítja meg a világot, hanem humorával. Most bikiniben mutatta meg testét. TV + Sztárok--Nótár Mary fogva tartásának ügyében döntött a bírósághttp://www.life.hu/sztarok/20180726-notar-mary-fogva-tartasanak-ugyeben-dontott-a-birosag.htmlNótár Mary és volt menedzsere között nagyon megromlott a kapcsolat, az énekesnő azzal vádolta Lakatos Róbertet, hogy fogva tartotta őt: ebben az ügyben döntött most a bíróság. TV + Sztárok--Gáspár Evelin övtáskája közel 300 ezer forintot érhttp://www.life.hu/sztarok/20180726-gaspar-evelin-ovtaskaja-kozel-300-ezer-forintot-er-divat.htmlGáspár Evelin friss fotóján egy közel 300 ezer forintot érő övtáskával pózol. TV + SztárokOrigoTornóczky Anita elárulta, ki a szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180726-tornoczky-anita-elarulta-ki-a-szerelme.htmlMegtalálta a boldogságot Tornóczky Anita. Párjának, Miklósnak azonban nemcsak Anitát kellett megszeretni, hanem azt a 7-8 kutyát is, akikkel együtt él. A párt barátok hozták össze. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.