Ryan Reynolds elkészítheti a Reszkessetek, betörők folytatását

film folytatás Reszkessetek, betörők! Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szereted a Reszkessetek, betörőket? Akkor van egy jó hírünk: hamarosan elkészülhet a film folytatása Ryan Reynoldsnak köszönhetően.

A Vice arról számolt be, hogy Ryan Reynolds a Reszkessetek, betörők folytatására készül. A színész állítólag producerként venné ki részét a munkából, amihez már stúdiót is talált. Ha minden igaz, akkor a karácsonyi filmből egy felnőtt verzió készül, amiben lesz valamiféle csavar.

Egy fiatal férfiról szólna a történet, aki miután lemarad a közös családi síelésről, egyedül tölti az ünnepeket. Marihuána hatására hallucinálni kezd betörőkről, de hamarosan kiderül, hogy a bűnözőket nem csak beképzelni...

Ryan Reynolds elkészítheti a Reszkessetek, betörők folytatását Forrás: Europress/Getty Images
VV Soma elárulta, mire költötte a 36 millió forintos nyereményéthttp://www.life.hu/sztarok/20180727-vv-soma-elarulta-mire-koltotte-a-36-millio-forintos-nyeremenyet.htmlA Való Világ legutóbbi szériáját Soma nyerte, aki 36 millió forintból gazdálkodhatott a show után. Most elárulta, mire költötte nyereményét. TV + Sztárok--Törőcsik Mari köszönetet mondott mindenkinek, aki aggódik értehttp://www.life.hu/sztarok/20180727-torocsik-mari-koszonetet-mondott-mindenkinek-aki-aggodik-erte.htmlTörőcsik Mariért rengetegen aggódnak, nagyon sokan szorítanak azért, hogy felépüljön a művésznő: a színésznő most nekik üzent. TV + Sztárok--Vajna Tímea merész ruhában ment húga esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20180727-vajna-temea-meresz-ruhaban-ment-huga-eskuvojere.htmlFérjhez ment Palácsik Lilla, Vajna Tímea húga, a féltő nővér pedig igencsak merész ruhában ment az esküvőre. A mellrésze szinte teljesen átlátszó volt. TV + SztárokOrigoJay-Z és Beyoncé a világ leggazdagabb celebpárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180727-jay-z-es-beyonce-a-vilag-leggazdagabb-celebparja.htmlBeyoncé és Jay-Z lehet a világ leggazdagabb celebpárja. TV + SztárokOrigoChanning Tatum exe, Jenna Dewan meztelenül mutatta meg testét: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180727-channing-tatum-exe-jenna-dewan-meztelenul-mutatta-meg-testet.htmlChanning Tatum exe teljesen lecsupaszította magát, a színésznő és modell teljesen meztelenül mutatta meg tökéletes testét. TV + SztárokOrigoErős Antónia végre megmutatta lábait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-eros-antonia-vegre-megmutatta-labait.htmlErős Antóniát Híradósként, komoly arccal szoktuk meg, de néha megláthatjuk a másik oldalát is, minden szempontból: mosolygósan, egész alakos fotón. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.