Meghalt 46 évesen Brian Christopher Lawler pankrátor

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál pankrátor öngyilkos öngyilkosság Brian Christopher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brian Christopher Lawler 46 évesen távozott az élők sorából. Az egykor híres pankrátor a kórházban hunyt el, ahová öngyilkossági kísérlete miatt szállították: felakasztotta magát.

Híres pankrátor volt a 46 éves Brian Christopher Lawler, de életének utolsó perceit börtönben töltötte. A rács mögött követett el öngyilkossági kísérletet. Felakasztotta magát cellájában. Amint az őrök megtalálták, segítséget hívtak. A férfit kritikus állapotban szállították kórházba. Hiába tettek meg mindent azért, hogy megmentsék, nem sikerült.

Öngyilkosságot kísérelt meg az egykori pankrátor "Forrás: http://drpatrickomalley.com "

Brian Christopher Lawler egy híres birkózó, Jerry Lawler fia volt, és nagy sikereket ért el pankrátorként. Nemrég azonban börtönbe került, méghozzá azért, mert ittasan vezetett, és nem működött együtt teljesen a hatóságokkal - írja a TMZ.

Kutyasétáltatás közben támadta meg Vanessa Ursinit egy férfi: meg akarta erőszakolni (18+)http://www.life.hu/news/20180730-kutyasetaltatas-kozben-tamadta-meg-vanessa-ursinit-egy-ferfi-meg-akarta-eroszakolni.htmlA fiatal nőt reggel támadták meg kutyasétáltatás közben, a férfi fojtogatni kezdte, és letépte a ruháit. Vanessa az életéért küzdött, és sikerrel járt: kiderült, hogy az erőszakoló egy többször elítélt bűnöző. NewsOrigoLelőttek egy emberre támadó jegesmedvét a Spitzbergákonhttp://www.life.hu/news/20180730-lelottek-egy-emberre-tamado-jegesmedvet-a-spitzbergakon.htmlLelőttek egy jegesmedvét, mert az állat megtámadta egy óceánjáró hajó biztonsági őrét a norvégiai Spitzbergákon. NewsOrigoA főpolgármester utasította a főváros cégeit a hőségérzet enyhítésérehttp://www.life.hu/news/20180730-budapest-fopolgarmestere-utasitotta-a-fovaros-cegeit-a-hosegerzet-enyhitesere.htmlTarlós István főpolgármester utasítására a főváros cégei mindent megtesznek azért, hogy enyhítsenek a lakosság hőségérzetén, locsolják az utakat, vizet osztanak, tovább tartanak nyitva a strandok - közölte Szűcs Somlyó Mária, a főpolgármesteri hivatal kommunikációs igazgatója vasárnap az MTI-vel. NewsOrigoHárman haltak meg a 44-es főúton vasárnap este történt balesetbenhttp://www.life.hu/news/20180730-harman-haltak-meg-a-44-es-fouton-vasarnap-este-tortent-balesetben.html Hárman vesztették életüket abban a vasárnap este történt balesetben, amelyben három személyautó ütközött a 44-es főút 22-es kilométerénél Nyárlőrinc közelében - közölte a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján hétfőn hajnalban. NewsThinkstockKánikulára és felhőszakadásokra számíthatunk július utolsó, augusztus első napjaibanhttp://www.life.hu/news/20180729-kanikulara-es-felhoszakadasokra-szamithatunk-julius-utolso-augusztus-elso-napjaiban-idojaras.htmlOrigoVasárnap déltől életbe lépett a vörös kód: ezt jelenti a figyelmeztetéshttp://www.life.hu/news/20180729-vasarnap-deltol-eletbe-lep-a-voros-kod-ezt-jelenti-a-figyelmeztetes.htmlA hőség miatt több megyében és a fővárosban is másodfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat vasárnap, ezért vasárnap déltől életbe lépett a vörös kód. Az Origó összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat a figyelmeztetésről.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.