Megsérült Király Gábor: kórházba szállították

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
sérülés kórház Novothny Soma Király Gábor labdarúgás kapus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi labdarúgó mérkőzés után kórházba került Király Gábor. A kapus mellkasi sérüléseket szenvedett.

Csúnyán összeütközött az ellenfél játékosával Király Gábor az Újpest-Haladás mérkőzésen. A kapusba Novothny Soma csúszott bele – aki nem mellesleg Rubint Rella párja.

A sztársportolót ezt követően kórházba szállították, ahol kiderült, szerencsére nincs nagy baj.

A mérkőzésen a vége előtt egy újpesti támadásnál Novothnyval ütköztem, páros lábbal a mellkasomba kaptam rúgást. A találkozó után a kórházban megröntgenezték, szerencsére nem lett komoly baj, de így is mellkasi zúzódással pihennem kell" – írta a kapus saját honlapján.

Király Gábor megsérült Forrás: MTI/Illyés Tibor
Sztárok, akik egyenesen gyűlölik egymást: Ryan Reynolds és Wesley Snipes sem barátokhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-sztarok-akik-egyenesen-gyulolik-egymast-ryan-reynolds-es-wesley-snipes-sem-baratok.htmlA barátság világnapja alkalmából már összeszedtük azokat a hírességeket, kik nagyon jól kijönnek egymással, így érdemes az érem másik oldalát is megnéznünk. Nézzük azokat a sztárokat, akik egyáltalán nem szívlelik egymást. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki Pistorius barátnője, Reeva Steenkamp halála pillanatában (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180730-igy-nezett-ki-pistorius-baratnoje-reeva-steenkamp-halala-pillanataban.htmlOscar Pistorius paralimpikon agyonlőtte barátnőjét, a napokban pedig közzétették a modellről készült utolsó fotót: így nézett ki a halála után. TV + Sztárok--Hosszú Katinka fotón mutatta meg új csapatáthttp://www.life.hu/sztarok/20180730-hosszu-katinka-foton-mutatta-meg-uj-csapatat.htmlNemcsak az életben, de a munkában is különválik Shane Tusup és Hosszú Katinka. Az olimpiai bajnok úszónő most fotón mutatta meg új csapatát. TV + Sztárok--Így búcsúznak a zenésztársak Orbán Józseftőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-meghato-igy-bucsuznak-a-zenesztarsak-orban-jozseftol.htmlMegható fotókkal, bejegyzésekkel búcsúznak a zenésztársak a ma elhunyt Orbán Józseftől. TV + SztárokOrigoVisszatér a TV2-re Tatár Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20180730-visszater-a-tv2re-tatar-csilla.htmlErre kevesen számítottak: visszatér a TV2-re Tatár Csilla. TV + Sztárok--Fodor Zsóka nyilatkozott arról, hogy visszatérhet-e még a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20180730-fodor-zsoka-nyilatkozott-arro-hogy-visszaterhete-meg-a-baratok-koztbe.htmlMagdi anyus mindenkinek hiányzik a Barátok köztből, Fodor Zsókának is. Vajon visszatérhet még a sorozatba? Erre a kérdésre felelt sejtelmesen a színésznő. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.