Félpucéran heverészik a szőnyegen Karsai Zita: fotó

fotó Karsai Zita szexi táncos félmeztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karsai Zita a mai napig remekül néz ki, testét pedig most a követőinek is megmutatta közösségi oldalán.

A Megatánc című tehetségkutatóban megismert Karsai Zita közel a 40-hez is bombaformában van, ami érthető, hiszen a mai napig aktívan táncol, showműsorával járja Németországot. A szépség most a követőinek is megmutatta tökéletes testét, friss fotóján egy szőnyegen heverészik félmeztelenül, miközben kissé bepucsít.

Zimány Linda apró bikiniben mutatta meg formás idomait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-zimany-linda-apro-bikiniben-mutatta-meg-formas-idomait.htmlZimány Linda jelenleg Marbellán pihen, ahonnan most egy bikinis fotót is posztolt. TV + Sztárok--Szorcsik Viki jégkrémet szopogat: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180731-szorcsik-viki-jegkremet-szopogat.htmlMeglehetősen erotikus felvételt tett közzé magáról Szorcsik Viki: jégkrémet szopogat rajta. TV + SztárokOrigoEljegyezhette kedvesét, Görgényi Fruzsinát Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20180731-eljegyezhette-kedveset-gorgenyi-fruzsinat-vastag-csaba-enekes.htmlVastag Csaba, amióta csak az X-Faktorban megismertük, mindig is óvta magánéletét, keveset árult el róla. Most azonban kedvese, Görgényi Fruzsina Instagramján árulkodó fotó bukkant fel. TV + SztárokOrigoMeghalt Tomasz Stanko lengyel jazztrombitáshttp://www.life.hu/sztarok/20180731-meghalt-tomasz-stanko-lengyel-jazztrombitas-zeneszerzo.htmlHetvenhat éves korában elhunyt vasárnap Tomasz Stanko lengyel jazztrombitás, zeneszerző, a lengyel és az európai jazz egyik meghatározó alakja - közölte a lengyel média.TV + Sztárok--Sztárok, akik egyenesen gyűlölik egymást: Ryan Reynolds és Wesley Snipes sem barátokhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-sztarok-akik-egyenesen-gyulolik-egymast-ryan-reynolds-es-wesley-snipes-sem-baratok.htmlA barátság világnapja alkalmából már összeszedtük azokat a hírességeket, kik nagyon jól kijönnek egymással, így érdemes az érem másik oldalát is megnéznünk. Nézzük azokat a sztárokat, akik egyáltalán nem szívlelik egymást. TV + SztárokOrigoVisszatér a TV2-re Tatár Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20180730-visszater-a-tv2re-tatar-csilla.htmlErre kevesen számítottak: visszatér a TV2-re Tatár Csilla. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.