Tóth Vera cigarettázik legújabb fotóján, kiakadtak a rajongók

fotó komment Tóth Vera cigi cigaretta dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kommentelők kereszttüzébe került Tóth Vera énekesnő, aki Olaszországba utazott, ahonnan fotót is töltött fel közösségi oldalára. A képen épp egy füstölgő cigarettát tart a kezében. 

"Csak annyit a cigiről abszolút jóindulattal, ha tudom, hogy tüdőrákom lesz, biztosan abbahagytam volna. Még nem késő" - írta Tóth Vera fotójához egyik rajongója. Az énekesnő Olaszországba utazott, ahonnan egy olyan képet tett közzé Instagram-oldalán, melyen egy füstölgő cigarettát tart a kezében. A fotónak köszönhetően a kommentelők kereszttüzébe került.

"Szép vagy, csak az a nyamvadt cigi nem kéne" - írta egyikük. Természtesen akadnak olyanok is, akik észre sem veszik, vagy épp dicsérik Tóth Verát szokásáért.

"Ne foglalkozz azzal, hogy okítanak a cigi miatt..., nagyon jól áll, és pont ettől még szexisebb a kisugárzásod ezen a képen" - osztotta meg véleményét az énekesnő egyik kommetnelője. Tóth Vera pedig válaszolt is neki és egyben üzent a fanyalgóknak is:

"Nem is nagyon szoktam vele foglalkozni, nem is értem, hogy miért éreznek néhányan jogot arra, hogy megmondják, mit tegyek és mit ne" - írta Tóth Vera.

Olaszasszonyosba’

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Szorcsik Viki jégkrémet szopogat: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180731-szorcsik-viki-jegkremet-szopogat.htmlMeglehetősen erotikus felvételt tett közzé magáról Szorcsik Viki: jégkrémet szopogat rajta. TV + SztárokOrigoEljegyezhette kedvesét, Görgényi Fruzsinát Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20180731-eljegyezhette-kedveset-gorgenyi-fruzsinat-vastag-csaba-enekes.htmlVastag Csaba, amióta csak az X-Faktorban megismertük, mindig is óvta magánéletét, keveset árult el róla. Most azonban kedvese, Görgényi Fruzsina Instagramján árulkodó fotó bukkant fel. TV + SztárokOrigoFélpucéran heverészik a szőnyegen Karsai Zita: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180731-felpuceran-hevereszik-a-szonyegen-karsai-zita.htmlKarsai Zita a mai napig remekül néz ki, testét pedig most a követőinek is megmutatta közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoMeghalt Tomasz Stanko lengyel jazztrombitáshttp://www.life.hu/sztarok/20180731-meghalt-tomasz-stanko-lengyel-jazztrombitas-zeneszerzo.htmlHetvenhat éves korában elhunyt vasárnap Tomasz Stanko lengyel jazztrombitás, zeneszerző, a lengyel és az európai jazz egyik meghatározó alakja - közölte a lengyel média.TV + Sztárok--Zimány Linda apró bikiniben mutatta meg formás idomait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-zimany-linda-apro-bikiniben-mutatta-meg-formas-idomait.htmlZimány Linda jelenleg Marbellán pihen, ahonnan most egy bikinis fotót is posztolt. TV + Sztárok--Fésűs Nelly bikiniben mutatta meg alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180730-fesus-nelly-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlKétgyermekes édesanyja Fésűs Nelly színésznő, aki most bikiniben mutatta meg alakját. Láthatóan elképesztő formában van. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.