Idén is kiderült, kik a legértékesebb hazai celebek: íme, a Forbes legfrissebb listája

Hosszú Katinka Forbes celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forbes idén is listába szedte, hogy a hazai médiaszereplő celeb közül kik a legértékesebbek. A tavalyi első Sebestyén Balázst sokan maguk mögé utasították, csak az ötödik helyhez volt elég az idei teljesítménye. 

A Forbes immár ötödik éve állítja össze a hazai celebek listáját aszerint, hogy kik a legértékesebb médiaszereplők. Idén sokan helyet cseréltek, a tavalyi első Sebestyén Balázs például az ötödik helyre szorult, és sok új név is felkerült a listára: Rúzsa Magdi, Fluor Tomi, Gianni és Debreczeni-Annoni Zita - írja a Forbes.

Hosszú Katinka letaszította a trónról Sebestyén Balázst Forrás: Szabó Gábor/Origo, Polyák Attila/Origo

Hosszú Katinkát idén először jelölték ebben a kategóriában a sporton túli szereplései miatt, és rögtön az első helyen végzett, ami nem olyan meglepő, hiszen negyedik éve vezeti a legértékesebb sportolók Forbes-listáját, szerepel az 50 legbefolyásosabb magyar nő között, és a legsikeresebb 30 év alattiak európai listáján is. Íme, az első hét helyezett.

  1. Hosszú Katinka
  2. Majka
  3. Ördög Nóra és Nánási Pál
  4. D. Tóth Kriszta
  5. Sebestyén Balázs
  6. Istenes Bence
  7. Kasza Tibor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.