Anyaszült meztelenül promózza új albumát Iggy Azalea: fotók

szexi album pucér meztelen Iggy Azalea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új albuma promójaként anyaszült meztelenre vetkőzött közösségi oldalán Iggy Azalea.

Iggy Azalea soha sem a szégyenlősségéről volt ismert, most viszont még a saját rajongóit is sikerült meghökkentenie. Nemrég megjelent új albuma, amely a Survive The Summer címet kapta, és úgy döntött, a jobb eladásért most ledobja a ruháit.

Friss fotóin immár anyaszült meztelenül látható: egy teniszpályán sétál magassarkúban, intim testrészét pedig csak egy 2 ezer dollárt érő zöld Prada táskával takarja el.

I need my bag qui.ck.ly

Iggy Azalea (@thenewclassic) által megosztott bejegyzés,

S.T.S is out ahhhhhhh!!!!!!

Iggy Azalea (@thenewclassic) által megosztott bejegyzés,

Pink elmondta miért napozott a parton, miközben lemondta koncertjét betegség miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180803-pink-elmondta-miert-napozott-a-parton-mikozben-lemondta-koncrtjet-betegseg-miatt.htmlPink lemondta Sydneyben rendezett koncertjét betegségre hivatkozva, ám a paparazzik lekapták őt a tengerparton napozni: elmondta, mi történt. TV + Sztárok--Esküvői lázban ég Eugénia yorki hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180803-eskuvoi-lazban-eg-eugenia-yorki-hercegno-hazassag.htmlRészleteket árult el közelgő esküvőjéről Eugénia yorki hercegnő. TV + Sztárok--Évekig várt új kedvesére Maksa Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20180803-evekig-vart-uj-kedvesere-maksa-zoltan.htmlMegtalálta a boldogságot új kedvese, Marika mellett Makas Zoltán. Évekig várt a nőre, hiszen első találkozásukkor még házas volt, ám ma már boldogan él együtt a festőnővel. TV + SztárokOrigoHajdú Péter megmutatta mennyit változott, rajongói nem hisznek az életmódváltásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180803-hajdu-peter-megmutatta-mennyit-valtozott-rajongoi-nem-hisznek-az-eletmodvaltasban.htmlNem titok, hogy életmódváltásba kezdett Hajdú Péter, most pedig azt is megmutatta, mennyit változott 2015 óta. A műsorvezető közösségi oldalának követői vegyes érzelmekkel viszonyulnak a fotókhoz. Van, aki hiszi, hogy ez az életmódváltásnak köszönhető, egyesek szerint azonban más lehet a változás mögött. TV + SztárokOrigoTóth Vera kiakadt a fapados légitársaságokrahttp://www.life.hu/sztarok/20180803-toth-vera-kiakadt-a-fapados-legitarsasagokra-keses.htmlOlaszországi nyaralásáról szeretett volna hazajutni Tóth Vera, ám csak több órás késéssel sikerült neki. Az énekesnő nagyon kiakadt a légitársaságra. TV + SztárokOrigoNaomi Campbell egy fotóval árulta el: nem terheshttp://www.life.hu/sztarok/20180802-naomi-campbell-egy-fotoval-arulta-el-nem-terhes.htmlA korábbi hírekkel ellentétben mégsem vár gyermeket Naomi Campbell. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.