Malek Andrea kislányával költözött Ausztriából Budapestre

zene Malek Andrea lány család Ausztria anya Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsz éve élt Ausztriában Malek Andrea, aki nemrégiben úgy döntött, lányával, Lénával visszaköltözik Budapestre. Könnyes szemmel hagyta ott barátait.. 

Hamarosan új albummal jelentkezik Malek Andrea a Malek Andi Soulistic-kel, pezseg körülötte az élet. Húsz év Ausztriában töltött idő után úgy döntött, lányával, Lénával hazaköltöznek Budapestre.

"Nagyon nehéz volt elmondani Lénának, hogy mi a helyzet. Nagyon impulzív kis csaj, ennek megfelelően sírva is fakadt, amiért részben hálás voltam. Így legalább tudtam, mi zajlik le benne, hogy mit gondol, így ki tudtuk beszélni a dolgokat. Intelligens gyerek, majdnem úgy lehet vele beszélni, mint egy felnőttel" - mondta a Best magazinnak Malek Andrea. "Mondtam neki, hogy most valamit elveszek tőle, kiszakítom az életteréből és eltávolítom a barátait, de háromszor annyit adok majd vissza. Nehéz, de biztosan tudom, hogy Magyarországon több midnent tudok megadni neki. Ez az otthonom, ez a hazám, itt dolgozom, és itt vannak oylan ismerőseim, akikre ő is számíthat" - folytatta az énekesnő.

Malek Andrea élvezi a pezsgő budapesti életet Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Azt is elmondta, hogy lánya élvezi a budapesti nyarat és azt, hogy több időt tölthet a nagyszülőkkel. Malek Andreának a változás eleinte megterhelő volt, de tudja, hogy lépnie kellett.

"Nem vagyok egyedülálló anya, sosem voltam az. Szeretnek és sok harcos, szívbéli jó barátom van. A családom örül, hogy közel vagyunk egymáshoz és a szüleim meg vannak hatódva, hogy megélhetik, hogy újra egy helyen élünk" - mondta Malek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.