Vastag Csaba elmondta az igazat eljegyzése híréről

X-Faktor Vastag Csaba Tóth Vera énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, tréfás poszttal reagált az eljegyzéséről szóló hírekre Vastag Csaba. Az énekes most elárulta, igaz-e a hír, hogy házasodni készül.

"Szerettem volna ezzel a poszttal felhívni a figyelmet arra, hogy nem feltétlenül kell elhinni mindent, ami megjelenik az interneten vagy a bulvárlapokban. Különösen kiemelt időszak az ún. uborkaszezon, amikor a tehetségkutatók, valóságshow-k és egyéb interaktív műsorok által maguk mögött hagyott űrben az újságírók megpróbálnak a rendelkezésükre álló eszközökből minél érdekesebb anyagokat kihozni. Tóth Verával is fordult már elő hasonló eset. Mivel nagyon jó barátom és híresen érti a viccet, vele csináltam meg ezt a kis humoros bejegyzést" - nyilatkozta Csaba a Blikknek.

Öngyilkos lett a 32 éves modell, Rick Genesthttp://www.life.hu/sztarok/20180804-ongyilkos-lett-a-32-eves-modell-rick-genest.htmlA Lady Gaga egyik videójából is ismert modell, Rick Genest depresszióban szenvedhetett. TV + Sztárok--Hat dolog, amit biztosan nem tudtál Palvin Barbirólhttp://www.life.hu/sztarok/20180804-hat-dolog-amit-biztosan-nem-tudtal-palvin-barbi-szupermodellrol.htmlLakatos Márk exkluzív interjút készített a gyönyörű modellel, Palvin Barbarával, és hat olyan dologra is fény derült, amit eddig nem is sejthettünk Barbiról.TV + Sztárok--Kiderült, ezért mondta le Pitbull a FEZENThttp://www.life.hu/sztarok/20180729-kiderult-ezert-mondta-le-pitbull-a-fezen-fesztivalt.htmlVéget ért a 2018-as FEZEN Fesztivál Székesfehérváron, ahol olyan világsztárok szórakoztatták a koronázási városba látogatókat, mint Prodigy, Dj BoBo, vagy éppen Flo Rida, aki Pitbull sajnálatos lemondása miatt került a fesztivál nagyszínpadára. Az utolsó előtti nap hatalmas vihara ellenére elégedett a főszervező, a Life.hu-nak elmondta, mit gondol az idei rendezvényéről, mint ahogy azt is elárulta, Pitbull miért mondta le a fehérvári fellépését a színpadra lépés előtt egyetlen héttel. TV + Sztárok--Palvin Barbi versenyautóba ült a Hungaroringen: exkluzív fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180729-palvin-barbi-versenyautoba-ult-a-hungaroringen-exkluziv-fotok.htmlMogyoródon a Magyar Nagydíjon több híresség is kipróbálhatta, milyen érzés versenyautóba ülni, és száguldozni. A magyar F1-es versenyző Baumgartner Zsolt vitte el egy körre Palvin Barbit egy kétüléses Forma-1-es kocsival.TV + SztárokOrigoMalek Andrea újra Magyarországon: 20 év után tért hazahttp://www.life.hu/sztarok/20180726-malek-andrea-enekesno-ujra-magyarorszagon-20-ev-utan-tert-haza.htmlA Fem3 vendége volt Malek Andrea, aki 20 év után költözött haza Magyarországra. Az énekesnő elmondta, jelenleg pedig egy új albumon dolgoznak. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huFérjhez ment Vajna Timi húga, Palácsik Lillahttp://www.life.hu/sztarok/20180726-ferjhez-ment-vajna-timi-huga-palacsik-lilla.htmlMásfél év jegyben járás után Palácsik Lilla férjhez ment, 24 éves barátjához, Tamáshoz. TV + SztárokOrigoCserháti Zsuzsa barátnője, Rácz Kati elmondta, miért halt meg az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-cserhati-zsuzsa-baratnoje-racz-kati-elmondta-miert-halt-meg-az-enekesno.htmlA legendás énekesnő, Cserháti Zsuzsa 15 évvel ezelőtt hunyt el. Most barátnője, Rácz Kati emlékezett meg róla. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.