Itt az első fotó David Hasselhoff esküvőjéről

esküvő fotó házasság David Hasselhoff
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre megérkezett az első fotó David Hasselhoff és fiatal kedvese, Hailey esküvőjéről.

Július utolsó napján egy szűkkörű olaszországi ceremónia keretén belül mondta ki a boldogító igent egymásnak David Hasselhoff és 27 évvel fiatalabb kedvese, Hailey Roberts. A nagy napról eddig nem sok információnk volt, most azonban a pár megtörte a csendet: az OK magazin címlapján pózolnak és interjút is adtak.

Az ifjú feleség elárulta, egyáltalán nem zavarja őket a korkülönbség, ennek az az elsődleges oka, hogy férjura koránál jóval fiatalosabban viselkedik.

Persze először én is azt gondoltam, idővel zavarni fog ez a dolog, de tévedtem. Sokkal fiatalabbnak tűnik, ami nem csak külsejében, hanem tetteiben is megmutatkozik. Én pedig érettebb vagyok a kortársaimnál."

What a beautiful day! We are so happy to share this with you...on stands now! Love Mr. & Mrs. Hasselhoff @ok_mag

David Hasselhoff (@davidhasselhoff) által megosztott bejegyzés,

A színész bevallotta, eleinte ő is ódzkodott a házasságkötéstől, mondván nem akarja elvenni kedvese fiatal éveit. Kapcsolatuk azonban tartósnak bizonyult, immár hét éve együtt annak és úgy érzik, egymás életének a részévé váltak.

Amikor először megláttam, hét éve, már akkor tudtam, hogy feleségül kell vennem" – idézi Hasseflhoff szavait a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.