El kellett halasztani Völgyi Zsuzsi szülését

Forrás: TV2/Sárosi Zoltán -
császármetszés programozott császármetszés szülés Völgyi Zsuzsi kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szüléséről mesélt Völgyi Zsuzsi: kiderült, hogy a programozott császármetszését el kellett halasztani sürgős műtétek miatt.

Völgyi Zsuzsi a TV2 Pénzt vagy éveket! című műsorában mesélt Kasza Tibinek a szüléséről. Kiderült, nem egészen úgy történt, ahogyan azt eltervezték. A kiírt időponthoz képest csak pár nappal később szülhetett, ami miatt párjának a tejfakasztó bulit is el kellett halasztania.

Nálunk programozottan történt a születés. Kiírta az orvos az idejét, de annyi életmentő műtét volt sajnos előttünk, hogy azt mondta az orvos, nem tudunk ma már bemenni a műtőbe, el kell halasztanunk egy pár nappal. Mi teljesen rákészültünk, hogy aznap már baba lesz, a férjem 30 embert összeszervezett a tejfakasztóra... Ez egy nagyon nagy csalódás, hiszen felkészülsz lelkileg és mentális is, hogy jön a műtét és aznap már a kezünkben lesz a gyermekünk. És akkor jött az orvos és mondta, hogy nem, nem így lesz. Erre a férjem úgy reagált: „most 30 embert kell lemondanom!" És még a fejét is fogta hozzá..." - mesélte az énekesnő, mire a stúdióba kitört a nevetés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.