Két férfit szeret egyszerre Pamela Anderson

Forrás: NurPhoto/Oscar Gonzalez/NurPhoto/Oscar Gonzalez -
szerelem Pamela Anderson kapcsolat Julian Assange Adil Rami
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela Anderson boldog párkapcsolatban él Adil Rami focistával, ugyanakkor most kiderült, van még valaki, akihez romantikus szálak fűzik.

Mint arról korábban már beszámoltunk, nagyon szerelmes Pamela Anderson: párja, a francia világbajnok labdarúgó, Adil Rami 19 évvel fiatalabb nála. Most azonban kiderült, a szép színésznő szíve egy másik férfihoz is húz, méghozzá a WikiLeaks alapítójához, Julian Assange-hoz.

Ő egy rendkívül érdekes ember és egyfajta romantikus kapcsolat van közöttünk. Nagyon közel állunk egymáshoz... Talán nincs is olyan ember, aki közelebb állna hozzá, mint én" – árulta el a Fox Newsnak.

Már csak az a kérdés, mit szól ehhez a nyilatkozathoz az ifjú vőlegény?

Pamela Andersont nem csak a vőlegényéhez fűzi romantikus kapcsolat Forrás: NurPhoto/Oscar Gonzalez/NurPhoto/Oscar Gonzalez
Celebjegyességek, melyek még az igen előtt véget értek: Jennifer Lopez és Ben Affleck sem házasodtak összehttp://www.life.hu/sztarok/20180806-celebjegyessegek-melyek-meg-az-igen-elott-veget-ertek-jennifer-lopez-es-ben-affleck.htmlMivel a hírességek kirakatban vannak, életük egyelten eseménye sem maradhat titokban. A boldog pillanatokat persze mindenki szívesen megosztja, ám a szomorú momentumokat inkább titkolnák, például a jegyesség felbontását is. Ezek azonban mindig kiderülnek, és bizony volt bőven olyan jegyesség a sztárvilágban, amiből nem lett esküvő. Cameron Diaz és Jared Leto sem jutott el az oltárig. TV + Sztárok--Hayden Panettiere és Vlagyimir Klicsko kilenc év után szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180807-hayden-panettiere-es-vlagyimir-klicsko-kilenc-ev-utan-szakitottak.htmlHayden Panettiere és Vlagyimir Klicsko kapcsolata kilenc év után véget ért. A pár közös gyermekét ezután is együtt neveli majd. TV + Sztárok--Szakított a magyar sztármodell, Zahorán Bertold és a 26 évvel idősebb milliárdosnő, Wendi Denghttp://www.life.hu/sztarok/20180807-szakitott-a-magyar-sztarmodell-zahoran-bertold-es-a-milliardosno-wendi-deng.htmlEnnyi volt. Szakított 26 évvel idősebb milliárdos szerelmével a magyar modell.TV + SztárokOrigoLuxus Rita meglepő photoshop bakit követett elhttp://www.life.hu/sztarok/20180807-luxus-rita-meglepo-photoshop-bakit-kovetett-el.htmlSzinte már nincs olyan fotó a közösségi oldalakon, amelyek ne lennének egy kicsit kozmetikázva. A Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Farkas Rita most azonban kicsit túlzásba esett, hiszen ennek köszönhetően még a kép háttere is meghajolt egy kicsit. TV + Sztárok--Hosszú Katinka az elmúlt fél évéről nyilatkozott: Shane-ről is beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180807-hosszu-katinka-az-elmult-fel-everol-nyilatkozott.htmlAz úszónő elmúlt fél éve magánéletének rendezésével telt, ami egyáltalán nem volt egyszerű, most az M4 Sportnak nyilatkozott a hátrahagyott és az előtte álló időszakról. TV + Sztárok--Vastag Csaba barátnője, Görgényi Fruzsina szexi fotóval tudatta: nem terheshttp://www.life.hu/sztarok/20180807-vastag-csaba-baratnoje-gorgenyi-fruzsina-szexi-fotoval-tudatta-nem-terhes.htmlVastag Csaba barátnője, Görgényi Fruzsina egy szexi fürdőruhás fotóval öntött tiszta vizet a pohárba: nem jegyezték el egymást és babát sem várnak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.