Pumped Gabót elhagyta kedvese, Luna: megcsalás és flörtök

Flört szerelem Pumped Gabo megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo és szerelme kapcsolata úgy tűnik, véget ért. A fiatal lánynál betelt a pohár, ugyanis többen állítják: az Rtl Klubon ismertté vált celeb megcsalta őt és folyamatosan csajozik is.

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplőjével alkotott egy párt Pumped Gabo, ám úgy tűnik, véget ért a szerelem. A fiatal lánynak elege lett abból, hogy folyton arról írnak neki a közösségi oldalakon, hogy kedvese megcsalja őt és folyamatosan más lányokkal flörtölget.

pumped gabo és barátnője, Lunda szakítottak Forrás: Instagram/LunaJoanna

"Igen, szakítottunk. Nagyon sok levelet kaptam lányoktól, hogy Gabo csajozik, ismerkedik, flörtöl, de még olyat is, amiben azt írták, hogy megcsal. Elég volt! Fogalmam sincs, mi az igazság, nem tudom, képes vagyok-e valaha még hinni neki" - mesélte a Blikknek Luna.

"Nagyon összevesztünk Lunával, mert nem tudja elviselni, hogy nélküle járok bulizni. Ráadásul sokan írogatnak neki, hogy megcsalom őt" - reagált Gabo Luna reakciójára, aki azt is elismerte, a nyáron már többször szakítottak emiatt.

Celebjegyességek, melyek még az igen előtt véget értek: Jennifer Lopez és Ben Affleck sem házasodtak összehttp://www.life.hu/sztarok/20180806-celebjegyessegek-melyek-meg-az-igen-elott-veget-ertek-jennifer-lopez-es-ben-affleck.htmlMivel a hírességek kirakatban vannak, életük egyelten eseménye sem maradhat titokban. A boldog pillanatokat persze mindenki szívesen megosztja, ám a szomorú momentumokat inkább titkolnák, például a jegyesség felbontását is. Ezek azonban mindig kiderülnek, és bizony volt bőven olyan jegyesség a sztárvilágban, amiből nem lett esküvő. Cameron Diaz és Jared Leto sem jutott el az oltárig. TV + Sztárok--Liptai Claudia vezeti a Séfek séfe gasztro-tehetségkutatót a TV2-nhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-liptai-claudia-vezeti-a-sefek-sefe-gasztrotehetsegkutatot-a-tv2n.htmlLiptai Claudia a közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt a rajongóinak.TV + Sztárok--Arnold Schwarzenegger biciklivel szeli át Budapestethttp://www.life.hu/sztarok/20180806-arnold-schwarzenegger-biciklivel-szeli-at-budapestet.htmlMár nem titok, hogy Budapesten tartózkodik Arnold Schwarzenegger, aki teleposztolja a közösségi oldalát az itt készült fotókkal és videókkal. Legutóbb a Kossuth téren kerékpározott és egy szabadtéri kondiparkban is megállt. TV + Sztárok--"Újra kinn vannak a cickók" - Bugyiban, melltartó nélkül pózol Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20180806-ujra-kinn-vannak-a-cickok-bugyiban-melltarto-nelkul-pozol-toth-andi.htmlTóth Andi, a fiatal énekesnő újabb szexi fotóval örvendeztette meg rajongóit.TV + SztárokOrigoYozsefváros-kihívást indított az Animal Cannibalshttp://www.life.hu/sztarok/20180806-yozsefvaros-kihivast-inditott-az-animal-cannibals.htmlAz Animal Cannibals elindította a Yozsefváros című kihívást. TV + Sztárok--Itt az első fotó David Hasselhoff esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-itt-az-elso-foto-david-hasselhoff-eskuvojerol-hailey-roberts.htmlVégre megérkezett az első fotó David Hasselhoff és fiatal kedvese, Hailey esküvőjéről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.