Stabilizálták Mányoki Attila úszó állapotát, akit az Északi-csatornából mentettek ki

Mányoki Attila életveszély úszó kritikus kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sikerült stabilizálni a magyar úszó, Mányoki Attila állapotát, akit az Északi-csatorna átúszása közben kellett kimenteni.

Mányoki Attila az Északi-csatornát szerette volna átúszni, de egy medúzatámadás és későbbi gyomorgörcsök miatt ki kellett őt menteni. Az úszót kórházba szállították, testhőmérséklete 30 fok alá süllyedt, szinte az életéért küzdöttek. Állapota egy ideig kritikus volt, de sikerült stabilizálni, és az intenzív osztályon kezelik.

Az úszó a világ hét legismertebb tengeri csatornájából hatot már átúszott. Ha sikerült volna mostani kísérlete, akkor ő lehetett volna az első magyar, aki mind a hetet teljesítette - számolt be róla a Fókusz.

Celebjegyességek, melyek még az igen előtt véget értek: Jennifer Lopez és Ben Affleck sem házasodtak összehttp://www.life.hu/sztarok/20180806-celebjegyessegek-melyek-meg-az-igen-elott-veget-ertek-jennifer-lopez-es-ben-affleck.htmlMivel a hírességek kirakatban vannak, életük egyelten eseménye sem maradhat titokban. A boldog pillanatokat persze mindenki szívesen megosztja, ám a szomorú momentumokat inkább titkolnák, például a jegyesség felbontását is. Ezek azonban mindig kiderülnek, és bizony volt bőven olyan jegyesség a sztárvilágban, amiből nem lett esküvő. Cameron Diaz és Jared Leto sem jutott el az oltárig. TV + Sztárok--Hayden Panettiere és Vlagyimir Klicsko kilenc év után szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180807-hayden-panettiere-es-vlagyimir-klicsko-kilenc-ev-utan-szakitottak.htmlHayden Panettiere és Vlagyimir Klicsko kapcsolata kilenc év után véget ért. A pár közös gyermekét ezután is együtt neveli majd. TV + Sztárok--Szakított a magyar sztármodell, Zahorán Bertold és a 26 évvel idősebb milliárdosnő, Wendi Denghttp://www.life.hu/sztarok/20180807-szakitott-a-magyar-sztarmodell-zahoran-bertold-es-a-milliardosno-wendi-deng.htmlEnnyi volt. Szakított 26 évvel idősebb milliárdos szerelmével a magyar modell.TV + SztárokOrigoFélmeztelenül napozik Pokorny Lia: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180807-felmeztelenul-napozik-pokorny-lia.htmlMeglehetősen merész fotót töltött fel közösségi oldalára Pokorny Lia: egy szál bikinialsóban napozik a stégen. TV + Sztárok--Kabát Péter 8 év alatt sem tudta megjegyezni, hol lakik: barátnője megtanította velehttp://www.life.hu/sztarok/20180807-kabat-peter-8-ev-alatt-sem-tudta-megjegyezni-hol-lakik-baratnoje-megtanitotta-vele.htmlKabát Péter memóriája nem túl erős, állítja kedvese, amit azzal bizonyított, hogy a csatár 8 év alatt se tudta megjegyezni, hol lakik.TV + Sztárok--Pumped Gabót elhagyta kedvese, Luna: megcsalás és flörtökhttp://www.life.hu/sztarok/20180807-pumped-gabot-elhagyta-kedvese-luna-megcsalas-es-flortok.htmlPumped Gabo és szerelme kapcsolata úgy tűnik, véget ért. A fiatal lánynál betelt a pohár, ugyanis többen állítják: az Rtl Klubon ismertté vált celeb megcsalta őt és folyamatosan csajozik is.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.