Celebek, akiket a sztárok sem bírnak: Justin Biebert és Lindsay Lohant sem látják szívesen

Lindsay Lohan Justin Bieber sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkinek van olyan ismerőse, akit igazából nem lát szívesen, így vannak ezzel a sztárok is. Nem is egy olyan híresség mászkál Hollywoodban, akit inkább messziről elkerülnek a többiek, már ha tehetik. A botrányaik, vagy éppen a körülöttük keringő pletykák miatt nem látják őket szívesen: Justin Bieber is egy nem szívesen látott személy, de Lindsay Lohan is rajta van a feketelistán.

Justin Bieber

Justin Bieber Forrás: AFP/2017 Getty Images/Stuart Franklin

Nem olyan meglepő, hogy Justin Bieber mellett nem mosolyog minden sztár szívesen, a fiatal énekesnek ugyanis nagyon sok botránya volt. Szinte összeszámolni is lehetetlen, mikkel háborította már fel az embereket, de köztük vannak illegális tevékenységek, mint például a gyorsulási versenyek, vagy szimpla bunkóságok, például az erkélyről való köpködés.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan Forrás: NurPhoto/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry

A színésznő gyerekként robbant be és jó úton haladt az igazi és elismert sztárság felé, de mint megannyi gyermeksztár, ő is elbukott. Sorozatos botrányai pedig nem kívánatos személlyé tették: ittas vezetései, egyéb kihágásai, a durva bulik és botrányok miatt nem szívesen mutatkozik senki a közelében.

Paris Hilton

Paris Hilton Forrás: AFP/Valerie Macon

Az örökösnő keményen küzdött, hogy felfigyeljenek rá, sikerült is a figyelem középpontjába kerülnie, de általában csak a botrányaival. Néhány országból már ki is utasították, de nem ez az egyetlen botránya: természetesen ő is vezetett már ittasan. Bár mostanra azért meglehetősen lecsillapodott, még most sem akarnak sokan a közelébe kerülni.

Courtney Love

Courtney Love Forrás: AFP/Mark Ralston

Azt sem kell sokat magyarázni, hogy Courtney Love miért is nem tartozik a megbecsült hírességek közé. A botrányhős sokat tett azért, hogy ne vegye komolyan senki, és hogy ne is akarjanak a társaságában mutatkozni. A droghasználata és az ivás iránti elköteleződése sokak számára nem vonzó.

Briney Spears

Briney Spears Forrás: Northfoto

Habár mára már sikerült összeszednie magát az énekesnőnek, sokan nem felejtik el a botrányait, amikből volt bőven. A legemlékezetesebb alakítása a teljes összeomlása, melyeket megtűzdelt némi alkoholizmus és drogprobléma. Nem olyan meglepő, hogy igyekeznek kerülni az énekesnőt.

Luxus Rita megmutatta derekát Photoshop nélkül ishttp://www.life.hu/sztarok/20180808-luxus-rita-megmutatta-derekat-photoshop-nelkul.htmlBevallotta, hogy Photoshopot használt legutóbbi fotójához Luxus Rita, hogy még vékonyabbnak tűnjön. TV + SztárokOrigoPásztor Anna egyik rajongója öngyilkos lett, ezentúl nem lesz ilyen közvetlenhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-pasztor-anna-egyik-rajongoja-ongyilkos-lett-ezentul-nem-lesz-ilyen-kozvetlen.htmlLegutóbbi koncertjén késsel akart rátámadni egyik rajongója Pásztor Annára, most pedig arról számolt be az énekesnő, hogy korábban egy másik rajongója öngyilkos lett és neki küldött búcsúlevelet. Úgy döntött, ezentúl nem lesz olyan közvetlen azokkal, akik szeretik a zenéjét. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVisszavonul Robert Redfordhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-visszavonul-robert-redford-szinesz.htmlSzomorú hírt jelentett be Robert Redford: a 81 esztendős színész visszavonul. TV + Sztárok--Angelina Jolie szerint Brad Pitt nem fizet elég gyerektartásthttp://www.life.hu/sztarok/20180808-angelina-jolie-szerint-brad-pitt-nem-fizet-eleg-gyerektartast-birosag.htmlAngelina Jolie azzal vádolja Brad Pittet, hogy nem fizet elég gyerektartást. TV + Sztárok--Lehet, hogy Meghan Markle II. Erzsébet miatt nem lehet ott az Emmy-díjátadónhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-lehet-hogy-meghan-markle-ii-erzsebet-miatt-nem-lehet-ott-az-emmydijatadon.htmlMeghan Markle-t Harry herceggel együtt meghívták az Emmy-díjátadóra, de a hercegné udvariasan visszautasította. Rossz nyelvek szerint II. Erzsébet miatt nem lehet ott. TV + Sztárok--Kulka János betegségéről és mostani állapotáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20180808-kulka-janos-betegsegerol-es-mostani-allapotarol-nyilatkozott.htmlKulka János először nyilatkozott azóta, hogy stroke-ot kapott. Az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt betegségéről.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.