Kourtney Kardashian szakított fiatalabb kedvesével, Younes Bendjimaval

Younes Bedjima Kourtney Kardashian párkapcsolat szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, véget ért a szerelem Kourtney Kardashian és 14 évvel fiatalabb kedvese, Younes Bendjima között. Ám az okok egyelőre nem világosak. 

A TMZ írt arról, hogyvalószínűleg szakított Kourtney Kardashian és 14 évvel fiatalabb kedvese, Younes Bendjima. Egy fotó alapján úgy vélték, hogy a fiú már úgy szerelemre is lelt, hiszen egy másik nőt ölelgetett Mexikóban.

Ám az OK! magazin szerint Bendjima Insta-storyjában a cikkre reagálva azt írta: ne állítsák be őt a rosszfiúnak. Azt írta, rajtuk kívül még 12 barátja volt ott, ezek szerint nem kettesben nyaraltak a hölggyel. Kourtney Kardashian egyelőre semmit nem erősített vagy cáfolt meg.

A férfi Insta-storyjában elmondta: nem ő a rosszfiú Forrás: Instagram/Younes Bendjima

Megmutatta, hogy nem kettesben nyaralnak Forrás: Instagram/Younes Bendjima

Csókcsatával cáfolta a szakítás hírét Katie Holmes és Jamie Foxxhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-csokcsataval-cafolta-a-szakitas-hiret-katie-holmes-es-jamie-foxx-tengerpart.htmlTengerparti csókcsatával cáfolta szakításának hírét Katie Holmes és Jamie Foxx. TV + Sztárok--Sarolta hercegnő hasonmása a 3 éves Scarlett Everedhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-sarolta-hercegno-hasonmasa-a-3-eves-scarlett-evered.htmlSarolta hercegnőnek olyan édes a pofija, hogy nem bánnánk, ha kettő is lenne belőle, és van is! Megtalálták a hercegnő hasonmását. TV + Sztárok--A 68 éves Richard Gere ismét apa lesz: 33 évvel fiatalabb felesége várnadóshttp://www.life.hu/sztarok/20180808-a-68-eves-richard-gere-ismet-apa-lesz-fiatal-felesege-varnados.htmlA 68 éves Richard Gere titokban vette el fiatal barátnőjét, a 35 éves Alejandra Silvát. A színész életében azonban nem ez az egyetlen váratlan meglepetés: kiderült, hogy a sztár felesége kisbabát vár. TV + Sztárok--Elkezdődött a 26. Sziget Feszitvál, a főszervező mesélt a különleges igényekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-elkezdodott-a-26-sziget-feszitval-a-foszervezo-meselt-a-kulonleges-igenyekrol.htmlElstartolt a 26. Sziget Fesztivál, ahol az idei mottó: Love Revolution, vagyis a szeretet forradalma. De hogy pontosan mit is jelent ez, valamint az eddig valaha volt legerősebb felhozatal világsztárjai mi mindent kértek az öltözőjükbe, a főszervező, Kádár Tamás elmondta. TV + Sztárok--Weisz Fanni nagyapja félti unokája biztonságáthttp://www.life.hu/sztarok/20180808-weisz-fanni-nagyapja-felti-unokaja-biztonsagat-eskuvo.htmlMegszólalt Weisz Fanni nagyapja: bár kapott meghívót az esküvőre, nem megy el a ceremóniára. Szerinte unokája nincs biztonságban párja mellett. TV + SztárokOrigoLuxus Rita megmutatta derekát Photoshop nélkül ishttp://www.life.hu/sztarok/20180808-luxus-rita-megmutatta-derekat-photoshop-nelkul.htmlBevallotta, hogy Photoshopot használt legutóbbi fotójához Luxus Rita, hogy még vékonyabbnak tűnjön. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.