Weisz Fanni nagyapja félti unokája biztonságát

Forrás: Facebook/Weisz Fanni -
vita esküvő Weisz Fanni nagyapa család botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszólalt Weisz Fanni nagyapja: bár kapott meghívót az esküvőre, nem megy el a ceremóniára. Szerinte unokája nincs biztonságban párja mellett.

Tovább bonyolódik a Weisz Fanni-ügy: mint ismertes, a csinos modell hamarosan férjhez megy kedveséhez, Péterhez. Az ifjú vőlegényt azonban nem szívleli a család. Fanni emiatt már szóba sem áll édesanyjával és most úgy tűnik, a nagyapával sem sokkal jobb a kapcsolata. Bár őt meghívták az esküvőre, a férfi nem fog elmenni.

Fanninak elmondtam, hogy nagyon boldog lennék, ha egy olyan emberrel kötné össze az életét, aki hozzá való. Én azonban féltem az unokámat a vőlegényétől és annak családjától, nem hiszem, hogy ennek a férfinak az oldalán biztonságban lehet. Majd megszakadt a szívem, de elutasítottam a meghívást azzal, hogy ha az édesanyjának (aki a lányom), a bátyjának és az unokatestvéreinek nincs helyük az esküvőjén, akkor nekünk sincs. Gondolom, a meghívót azért kaptuk, hogy a párja elmondhassa, ők meghívták a nagyszülőket, és lám, nem jönnek el" – írta a Lokálnak írt levelében Fanni nagyapja, aki hozzátette, nagyon szeretik unokájukat és bármikor meglátogathatja őket. „Ezúton szeretném Fannikámnak üzenni, hogy nagyon szeretjük, bármikor jöhet, az ajtónk nyitva áll előtte. Soha ne felejtsd el, kislányom, hogy amit eddig elértél, azt édesanyádnak és a családodnak köszönheted!"

Weisz Fanni családja nem megy el az esküvőre Forrás: Facebook/Weisz Fanni
Angelina Jolie szerint Brad Pitt nem fizet elég gyerektartásthttp://www.life.hu/sztarok/20180808-angelina-jolie-szerint-brad-pitt-nem-fizet-eleg-gyerektartast-birosag.htmlAngelina Jolie azzal vádolja Brad Pittet, hogy nem fizet elég gyerektartást. TV + Sztárok--Kulka János betegségéről és mostani állapotáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20180808-kulka-janos-betegsegerol-es-mostani-allapotarol-nyilatkozott.htmlKulka János először nyilatkozott azóta, hogy stroke-ot kapott. Az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt betegségéről.TV + SztárokOrigo25 milliós tartozása van Szilágyi Istvánéknak: saját filmmel próbálnak kilábalni a bajbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-25-millios-tartozasa-van-szilagyi-istvaneknak-sajat-filmmel-probalnak-kilabalni-a-bajbol.htmlSzilágyi István és felesége a fiuk által felvett hitel miatt kerültek csapdába, 25 milliós tartozásuk van. Saját film készítésével próbálnak kikerülni a csávából. TV + Sztárok--Két férfit szeret egyszerre Pamela Andersonhttp://www.life.hu/sztarok/20180807-ket-ferfit-szeret-egyszerre-pamela-anderson-vallomas.htmlPamela Anderson boldog párkapcsolatban él Adil Rami focistával, ugyanakkor most kiderült, van még valaki, akihez romantikus szálak fűzik. TV + Sztárok--Varga Viktor elárulta, van-e barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180807-varga-viktor-elarulta-van-e-baratnoje.htmlVarga Viktor eddig nem nyilatkozott magánéletéről, de most megtette. Elárulta, van-e barátnője. TV + SztárokOrigoMeghan Markle csipkés melltartót villantott a születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180807-meghan-markle-csipkes-melltartot-villantott-a-szuletesnapjan.htmlEsküvőn volt a hétvégén Harry herceg és Meghan hercegné, ám nem ment minden zökkenőmentesen. Az újdonsült hercegné kissé óvatlan volt, a fotósok előtt kivillant fekete csipkés melltartója. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.