65 éves lett Delhusa Gjon, elárulta, mivel tartja magát formában

Forrás: ATV/Esti Frizbi -
tojás motorozás szerelem lovaglás Delhusa Gjon születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aranylemezek sorakoznak Delhusa Gjon falán, azt mondja semmit nem kért születésnapjára, hiszen mindenene megvan már. A zenész 65. születésnapját ünnepli, elárulta, mivel tartja magát formában. 

Nem kér semmit 65. születésnapjára Delhusa Gjon, állítja: azon boldog emberek közé tartozik, akiknek megvan mindene. "De tényleg nem kérek semmit, most is itt ülök a nappalimban, körülnézek és azt látom, hogy a fogason ott lóg nyolc baseballsapka, minek még egy. Vagy látom a falon az aranylemezeimet, nekem mindegyik nagy ajándék volt" - mesélte a Ripostnak a születésnapos zenész. Mint mondta: még mindig szerez dalokat, ám már nincs benne a megfelelési kényszer, hogy a sikerlisták élére kerüljön.

Delhusa Gjon 65 évesen is remek formában van Forrás: ATV/Esti Frizbi

A lap azt is megkérdezte tőle, minek köszönheti, hogy ilyen kitűnő formában van. "Nyilván sokat számít a genetika. De emellett most is megyek a fekpadra súlyzózni. Most jöttünk haza a kedvesemmel a nyaralásból, és felszedtem két kilót. S bár sokat utazunk, amikor itthon vagyunk, minden reggel kimegyünk lovagolni, gyakran motorozunk, és nagyon odafigyelek arra, mit eszek. Reggelente négy nyers tojással indítom a napot, friss petrezselyemmel. Amúgy legalább két liter friss tejet iszom naponta. Mindehhez jön a párommal a boldogság" - árulta el a titkot a 65 éves Delhusa Gjon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.