Berki Krisztián óriásplakáton köszöntötte Mazsit születésnapján

Forrás: instagram.com/berkikrisztian/ -
Mazsi óriásplakát születésnap Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián kitett magáért! Barátnője születésnapi meglepetése olyan nagyra sikerült, hogy Mazsi el is sírta magát. 

Berki Krisztián és Mazsi kapcsolatát azóta követhetjük nyomon, hogy felvállalták érzelmeiket. Úgy tűnik, azóta csak egyre erősebb közöttük a kötelék, szerelmüket pedig fotókkal bizonyítják a közösségi oldalakon. Mazsi születésnapi meglepetése is felkerült az Instagramra: egy óriásplakát hirdette, hogy Berki mennyire szereti.

"Nem vagyok túl érzékeny "ajándékok" terén, de sikerült Krisztiánnak megsiratnia. Mindig vigyázni fogok Rád Szerelem és nekem Te vagy a másik felem" - írta Mazsi a képhez.

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés,

Kiszel Tünde a hullámokon ringatta hatalmas méretű kebleit: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-kiszel-tunde-a-hullamokon-ringatta-hatalmas-meretu-kebleit-video.htmlKiszel Tünde igazán jó formában van, amit szívesen meg is mutat követőinek. Ezúttal egy igen zavarba ejtő videóval köszönte meg az egyik posztja alá érkező rengeteg kommentet.TV + SztárokOrigoJanicsák Veca nagyon érzéki legújabb klipjében: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-janicsak-veca-nagy-erzeki-legujabb-klipjeben.htmlSejtelmes és érzéki felvételek készültek Janicsák Vecáról új klipjének forgatása alatt. A népszerű énekesnő a napokban forgatta a Hazudjunk igazat című vadonatúj dalhoz készülő képi anyagot, amelyben izgalmas koncepción keresztül mutatja be a gyengéd érzések változó dinamikáját. TV + Sztárok--Kourtney Kardashian szakított fiatalabb kedvesével, Younes Bendjimavalhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-kourtney-kardashian-szakitott-fiatalabb-kedvesevel-younes-bendjimaval.htmlÚgy tűnik, véget ért a szerelem Kourtney Kardashian és 14 évvel fiatalabb kedvese, Younes Bendjima között. Ám az okok egyelőre nem világosak. TV + Sztárok--Celebek, akiket a sztárok sem bírnak: Justin Biebert és Lindsay Lohant sem látják szívesenhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-celebek-akiket-a-sztarok-sem-birnak-justin-biebert-es-lindsay-lohant-sem-latjak-szivesen.htmlMindenkinek van olyan ismerőse, akit igazából nem lát szívesen, így vannak ezzel a sztárok is. Nem is egy olyan híresség mászkál Hollywoodban, akit inkább messziről elkerülnek a többiek, már ha tehetik. A botrányaik, vagy éppen a körülöttük keringő pletykák miatt nem látják őket szívesen: Justin Bieber is egy nem szívesen látott személy, de Lindsay Lohan is rajta van a feketelistán. TV + SztárokOrigoMC Hawer eladta a lakását, rendezte adósságáthttp://www.life.hu/sztarok/20180808-mc-hawer-eladta-a-lakasat-rendezte-adossagat.htmlRengeteg adósságot halmozott fel az évek során MC Hawer, aki végül részeltfizetést kért, ám most eladta lakását. Törlesztette adósságát, most utazni akar. TV + Sztárok--Pintér Tibor barátnője unszolására vágatta le a hajáthttp://www.life.hu/sztarok/20180808-pinter-tibor-baratnoje-unszolasara-vagatta-le-a-hajat.htmlSokakat meglepett, amikor Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház Igazgatója levágatta legendás hosszú haját. Most elárulta, hogy barátnője, a nála sokkal fiatalabb Friderika kérte erre. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.