Nagy Alekosz kísérleti jelleggel péntekig homoszexuális lesz: túl van az első randin

Forrás: TV2 -
homoszexuális randi Nagy Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz csalódott a nőkben, ezzel szemben a homoszexuális férfiak imádatát élvezi elmondása szerint. Így hát úgy döntött. kísérleti jelleggel péntekig homoszexuális lesz. 

Alekosz ismét felborzolta a kedélyeket, ugyanis Facebook-oldalán bejelentette, csalódott a nőkben. Úgy érzi, a hölgyek nem értékelik őt, viszont azt tapasztalta, hogy a homoszexuális férfiak annál inkább. Ezért úgy döntötte, kísérleti jelleggel homoszexuális lesz, pontosan péntekig ad esélyt magának és az iránta érdeklődő férfiaknak.

Nagy Alekosz homoszexuális lett "Forrás: TV2 "

"Bejelentem! Kísérleti jelleggel péntekig homoszexuális leszek! Az érzelemvilág, ahogyan a homoszexuálisok tekintenek rám, csodálatos. Valahogy át kellene ültetni ezt az érzést a nőkbe is. Szeretném megérteni azt, hogy amit a homoszexuálisok látnak bennem, azt a nők miért nem. Lehetőséget adok egy vagy több homoszexuálisnak arra, hogy kiélhessék rajtam a vágyaikat, ezáltal közelebb kerülhessek a megoldáshoz, azaz a nőkhöz. Remélem, ezalatt az egy hét alatt tanulhatok a homoszexuálisoktól, segítenek megérteni a vonzás törvényét, hozzásegítenek a Boldogsághoz!" - írta Alekosz, aki már túl is van az első randin, melyről szintén beszámolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.