Ben Affleck a villája előtt álló mobilvécét használta: fotó

Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/X17online.Com -
fotó Ben Affleck mobilvécé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben Affleck ugyan pár lépésnyire volt saját, 20 millió dollárt érő villájától, mégis az építőmunkások számára kitelepített mobilvécét használta.

A hónap legviccesebb sztárfotója készült el Ben Affleck közreműködésével. A színészt akkor kapták lencsevégre, amikor dolga végeztével, megkönnyebbülten hagyott el egy mobilvécét. Egyelőre azt még nem sikerült megfejteni, hogy miért használta az építőmunkások számára kitelepített mosdót, hiszen az épp a 20 millió dolláros villája előtt áll. Tippek azért akadnak: lehet, hogy vízvezeték-problémája van, vagy egyszerűen nagyon sürgős volt az ügy.

Ben Affleck lebukott Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/X17online.Com
Eljegyezhették Kim Kardashian 62 éves édesanyját, Kris Jennerthttp://www.life.hu/sztarok/20180809-eljegyezhettek-kim-kardashian-62-eves-edesanyjat-kris-jennert.htmlKim Kardashian édesanyja már 4 éve alkot egy párt Corey Gamble-lel, és az a hír járja, hogy eljegyezték. Mindeddig nem kommentálta Kris Jenner a pletykákat, de nemrég lebuktatta magát. TV + Sztárok--Gáspár Evelinnek egy parkolóőrrel támadt nézeteltérésehttp://www.life.hu/sztarok/20180809-gaspar-evelinnek-egy-parkoloorrel-tamadt-nezetelterese-budapest.htmlParkolóőrrel keveredett vitába Gáspár Evelin Budapest belvárosában. TV + SztárokOrigoTatár Csilla szereti azokat a képeket, amelyeken szörnyen néz kihttp://www.life.hu/sztarok/20180809-tatar-csilla-szereti-azokat-a-kepeket-amelyeken-szornyen-nez-ki.htmlTatár Csillára jellemző, hogy nem csak olyan fotókat oszt meg magáról a közösségi oldalán, amelyeken talpig sminkben látható, bátran posztol szelfit futás után is. TV + Sztárok--A Szigetről posztolt különleges fotót Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-a-szigetrol-posztolt-kulonleges-fotot-cinthya-dictator-installacio.htmlMiley Cyrusra hajaz friss fotójával Cinthya Dictator. TV + Sztárok--Weisz Fanni modelliskolája ellen feljelentést tett egy anyukahttp://www.life.hu/sztarok/20180809-weisz-fanni-modelliskolaja-ellen-feljelentest-tett-egy-anyuka.htmlWeisz Fanni életét beárnyékolják a sorozatos botrányok, most itt egy újabb. Egy siket gyermek édesanyja feljelentette Fanni modelliskoláját. TV + SztárokOrigoNyaralásán rabolták ki Marcellináthttp://www.life.hu/sztarok/20180809-nyaralasan-raboltak-ki-marcellinat-francia-riviera.htmlRémálommá vált Marcellina álomnyaralása: az énekesnőt a francia riviérán fosztották ki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.