Erdélyi Mónika család bikini nyaralás vízpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónika fürdőruhás fotót osztott meg magáról és kislányáról a közösségi oldalán.

Erdélyi Mónika és kislánya imádják a vízpartot. Legyen szó tengerről vagy a Balatonról, esetleg egy wellnesshotelről, csak itt tudják igazán jól érezni magukat. A műsorvezető most egy montázst is készített közösségi oldalára a legjobb „vizes" pillanataikból: Mónika és Mollika fürdőruhában láthatóak a képeken.

Mindegy, hogy édes vagy sós, csak víz legyen. És a családom" – írta a képhez.

Mindegy, hogy édes vagy sós, csak víz legyen. És a családom. ♥️

Videó: BALATONI KROKODIL! :) (@monikaerdelyi) által megosztott bejegyzés,

Kourtney Kardashian melleit összepréseli szűk ruhája: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-kourtney-kardashian-melleit-osszepreseli-szuk-ruhaja.htmlKourtney Kardashian szereti kihangsúlyozni alakját, de talán az ennyire szűk ruháktól nem ártana tartózkodni: teljesen összepréselte a melleit. TV + SztárokOrigoBen Affleck a villája előtt álló mobilvécét használta: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-ben-affleck-a-villaja-elott-allo-mobilvecet-hasznalta.htmlBen Affleck ugyan pár lépésnyire volt saját, 20 millió dollárt érő villájától, mégis az építőmunkások számára kitelepített mobilvécét használta. TV + Sztárok--Whitney Houston születésnapján emlékeztek meg a sztárok az énekesnőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-whitney-houston-szuletesnapjan-emlekeztek-meg-a-sztarok-az-enekesnorol.htmlTöbb mint hat éve nincs köztünk Whitney Houston, a világ egyik leghíresebb és legsikeresebb énekesnője. Hiányát azonban az idő nem feledtette sem a rajongókkal, sem a kollégáival és barátaival. Whintey Houston augusztus 9-én lett volna 55 éves, ez alkalomból sok sztár emlékezett meg róla kifejezve, hogy még most, ennyi idő után is nagyon hiányzik mindenkinek. TV + SztárokAFP65 éves lett Delhusa Gjon, elárulta, mivel tartja magát formábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-65-eves-lett-delhusa-gjon-elarulta-mivel-tartja-magat-formaban.htmlAranylemezek sorakoznak Delhusa Gjon falán, azt mondja semmit nem kért születésnapjára, hiszen mindenene megvan már. A zenész 65. születésnapját ünnepli, elárulta, mivel tartja magát formában. TV + SztárokOrigoModell szeretne lenni Gesztesi Károly és Liptai Claudia lánya, Pankahttp://www.life.hu/sztarok/20180809-modell-szeretne-lenni-gesztesi-karoly-es-liptai-claudia-lanya-panka.htmlModell szeretne lenni Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Panka. TV + SztárokOrigoGáspár Evelinnek egy parkolóőrrel támadt nézeteltérésehttp://www.life.hu/sztarok/20180809-gaspar-evelinnek-egy-parkoloorrel-tamadt-nezetelterese-budapest.htmlParkolóőrrel keveredett vitába Gáspár Evelin Budapest belvárosában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.