Meghan Markle-t nem hatják meg apja nyilatkozatai, nem beszél vele

Forrás: Getty Images -
Sussex hercegnéje Thomas Markle Meghan Markle Meghan hercegné család Sussex hercege apa Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sussex hercegnéjének apja, Thomas Markle továbbra is sorra adja az interjúkat, legutóbb azt nyilatkozta, hogy legszívesebben meghalna, amiért lánya nem beszél vele. Meghan Markle azonban nem hagyja, hogy apja krokodilkönnyei meghassák.

Továbbra számos is interjút ad Harry herceg feleségének édesapja, Thomas Markle, aki legutóbb azt nyilatkozta, hogy legszívesebben meghalna, amiért lánya nem hajlandó beszélni vele. Attól fél, hogy unokáit sem láthatja majd.

Sussex hercegnéje nem hisz apjának Forrás: Getty Images

A Mirror szerint egy, a hercegnéhez közelálló bennfentes kifecsegte, hogy Sussex hercegnéjét nem hatják meg a krokodilkönnyek. "Azt mondta, azt az egy dolgot szeretné, hogy az apja ne adjon több nyilatkozatot a sajtónak. Ez az egyetlen születésnapi ajándék, amit tőle szeretne" - mesélte a bennfentes. Hozzátette: a hercegné nem tervezi, hogy újra kapcsolatot létesít az apjával.

Thomas Markle már többször becsapta lányát, például, amikor eladta a sajtónak azt a beszélgetést, amit Harry herceggel folytatott. "Nem bízhat abban, hogy a kettejük beszélgetése köztük marad" - osztotta meg a lappal a forrás.

Sztárok, akikről nem tudtad, hogy sztriptízeltek: Brad Pitt és Lady Gaga is vetkőztekhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-sztarok-akikrol-nem-tudta-hogy-sztriptizetek-brad-pitt-es-lady-gaga-is-vetkoztek.htmlA ma már luxusban élő sztárok is voltak egykor nélkülözők, akik igyekeztek minden lehetőséget megragadni, amivel pénzt tudtak keresni. Sokan a sztriptízt választották, hiszen ezzel viszonylag gyorsan lehet nagy összeget keresni. Még Brad Pitt is rákényszerült a vetkőzésre, de Catherine Zeta-Jones is ledobta magáról a textilt egy kis pénzért. TV + Sztárok--Orbán Józsefet az a fiatal barátnője is gyászolja, aki elhagyta őt betegsége alatthttp://www.life.hu/sztarok/20180810-orban-jozsefet-az-a-fiatal-baratnoje-is-gyaszolja-aki-elhagyta-ot-betegsege-alatt.htmlOrbán Józsi július végén távozott az élők sorából hosszan tartó betegség után. Fiatal barátnője is elbúcsúztatta a 100 Folk Celsius frontemberét, pedig a hírek szerint nem volt végig mellette betegsége alatt. TV + SztárokOrigoBikinis fotókat posztolt Erdélyi Mónikahttp://www.life.hu/sztarok/20180810-bikinis-fotokat-posztolt-erdelyi-monika-mollika.htmlErdélyi Mónika fürdőruhás fotót osztott meg magáról és kislányáról a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoKourtney Kardashian melleit összepréseli szűk ruhája: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-kourtney-kardashian-melleit-osszepreseli-szuk-ruhaja.htmlKourtney Kardashian szereti kihangsúlyozni alakját, de talán az ennyire szűk ruháktól nem ártana tartózkodni: teljesen összepréselte a melleit. TV + SztárokOrigoFESZTIVÁLHANGULAT A 100 ÉVES GELLÉRT FÜRDŐBENhttp://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20180810-fesztivalhangulat.htmlA patinás Szt. Gellért Gyógyfürdő és Uszoda 2018-ban ünnepli 100. születésnapját. Ezen alkalomból a fürdő különleges és változatos programokkal készül szeptember 8-án és 9-én.HirdetésBen Affleck a villája előtt álló mobilvécét használta: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-ben-affleck-a-villaja-elott-allo-mobilvecet-hasznalta.htmlBen Affleck ugyan pár lépésnyire volt saját, 20 millió dollárt érő villájától, mégis az építőmunkások számára kitelepített mobilvécét használta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.