Sztárok, akikről nem tudtad, hogy sztriptízeltek: Brad Pitt és Lady Gaga is vetkőztek

Brad Pitt vetkőzés sztriptíz Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ma már luxusban élő sztárok is voltak egykor nélkülözők, akik igyekeztek minden lehetőséget megragadni, amivel pénzt tudtak keresni. Sokan a sztriptízt választották, hiszen ezzel viszonylag gyorsan lehet nagy összeget keresni. Még Brad Pitt is rákényszerült a vetkőzésre, de Catherine Zeta-Jones is ledobta magáról a textilt egy kis pénzért.

Chris Pratt

Chris Pratt "Forrás: Getty Images "

A színész azután kezdett el vetkőzni, hogy otthagyta az iskolát, és azért ezt a "foglalkozást" választotta, mert szeretett meztelenkedni. Fiatal, egyedülálló nők szórakoztatásával akart pénzt keresni Chris, de végül nem akadt neki túl sok felkérés. Sajnos arról a kevésről sem készült nyilvános felvétel.

Lady Gaga

Lady Gaga Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk

Akkoriban, amikor még senki nem tudta Lady Gagáról, hogy ki is ő, egy bár táncosaként kereste a kenyerét. Egy manhattani klubban adta elő burleszkműsorait. Lady Gaga be is vallotta, hogy volt ilyen időszak az életében, elárulta, sokkal több pénzt keresett, mintha pincérnőként dolgozott volna.

Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones Forrás: AFP/2018 Getty Images/Frederick M. Brown

Ma már Catherine Zeta-Jones egy Oscar-díjas színésznő, és nagyrabecsült anya, de egykor bizony ő sem volt az erkölcsösség mintaképe. Állítólag neki is volt olyan időszak az életében, amikor sztriptízzel keresett pénzt, és azt is lehet tudni, hogy mire: orrműtétre gyűjtött a táncolással és vetkőzéssel.
Amber Rose

Brad Pitt

Forrás: Getty Images

A színész azután kezdett el vetkőzni, hogy otthagyta az iskolát. Fiatal, egyedülálló nők szórakoztatásával akart pénzt keresni Chris, de végül nem akadt neki túl sok felkérés. Sajnos arról a kevésről sem készült nyilvános felvétel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.