Whitney Houston születésnapján emlékeztek meg a sztárok az énekesnőről

Forrás: AFP -
Missy Elliott Christina Aguilera Mariah Carey Halle Berry Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint hat éve nincs köztünk Whitney Houston, a világ egyik leghíresebb és legsikeresebb énekesnője. Hiányát azonban az idő nem feledtette sem a rajongókkal, sem a kollégáival és barátaival. Whintey Houston augusztus 9-én lett volna 55 éves, ez alkalomból sok sztár emlékezett meg róla kifejezve, hogy még most, ennyi idő után is nagyon hiányzik mindenkinek.

Halle Berry

A színésznő megható sorokkal emlékezett meg Whitney Houstonról: "Boldog születésnapot a hangnak, amely megismételhetetlen, és a hatásnak, amit soha nem fognak elfelejteni" - írta.

Christina Aguilera

Christina egy általa előadott Whitney Houston számmal emlékezett meg 2012-ben távozott énekesnőről.

Mariah Carey

Az énekesnő közeli kapcsolatban állt Whitney Houstonról, ő egy közös fotót posztolt a születésnap alkalmából. "Hiányzol barátom" - írta a képhez.

Missy Elliott

"A hangod egy drágakő volt a világnak. Időtlen klasszikusokkal hagytál itt bennünket. A zenéd örökre betölti a szívünket" - írta Missy Elliott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.