Céline Dion szerelem énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre többet jelenik meg egy fiatal férfi oldalán Céline Dion. Az énekesnő két éve veszítette el a férjét, és most úgy tűnik, kész továbblépni. 

Diont ausztrál turnéjára nem csupán két fiatalabb fia is, a 7 éves ikerpár, Nelson Angelil és Eddy Angelil kísérték el, hanem vele volt a reptéren, háttértáncosa, a 34 éves Pepe Munoz is, akivel az utóbbi időben rengeteget látták együtt, ezért azt beszélik, hogy több van köztük, mint munkakapcsolat. - írja a Daily Mail nyomán a Ripost.

Forrás: Valerie Macon / AFP

Közös retro fotón Liptai Claudia, Ábel Anita és Csonka Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20180811-kozos-retro-foton-liptai-claudia-abel-anita-es-csonka-andras-szomszedok-edeskettes.htmlÁbel Anita és Liptai Claudia több mint 20 éve a Szomszédok forgatásán barátkoztak össze, és azóta is nagyon jóban vagytak. Clau most megmutatta, miként néztek ki akkoriban. TV + SztárokOrigoOláh Ibolyával való találkozásáról posztolt Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-olah-ibolyaval-valo-talalkozasarol-posztolt-keresztes-ildiko-enekesno.htmlA poszt tanúsága szerint a két énekesnő véletlenül futott össze. TV + Sztárok--Ilyen tanácsokkal látta el Marton Adri a Miss Balaton versenyzőithttp://www.life.hu/sztarok/20180805-ilyen-tanacsokkal-latta-el-marton-adri-a-miss-balaton-versenyzoit-2018.htmlA Life.hu sztárszerzője, a 2005-ös Miss Balaton nyertese, Marton Adri látta el tanácsokkal a 2018-as Miss Balaton mezőnyét. Adri egy kis kulisszatitkot is elárult a lányok táplálkozásáról, valamint azt is elmondta, ő hogyan tartja formában magát amellett, hogy folyamatosan ételekkel veszi körbe magát. TV + Sztárok--Önzőbbé és materialistábbá válnak azok, akik luxusvalóságshow-kat néznekhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-onzobbe-es-materialistabba-valnak-azok-akik-luxusvalosagshowkat-neznek.htmlA London School of Economics tanulmánya szerint azok a médiatartalmak, amelyeknek a középpontjában a hírnév és a luxus áll, rontják a nézők szociális érzékenységét. TV + SztárokOrigoKöllő Babett boldogan vállalta el, hogy show-királynő leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-kollo-babett-boldogan-vallalta-el-hogy-showkiralyno-lesz-csak-show-es-mas-semmi-tv2.htmlKöllő Babettről lehullott a lepel, kiderült, hogy ő is showkirálynő lesz a TV2 műsorában.TV + SztárokOrigoSzexi fotót töltött fel az Instagramra Zsédahttp://www.life.hu/sztarok/20180804-szexi-fotot-toltott-fel-az-instagramra-zseda-enekesno.htmlElképesztően dögös fotót tett fel az Instagramjára Zséda. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.