Így buliznak a magyar sztárok a Sziget Fesztiválon

Tóth Gabi Sziget Fesztivál Győrfi Pál Rubint Réka Cinthya Dictator Iszak Eszter Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar celebvilág is a Sziget Fesztiválon múlatja az időt, élményeikről pedig a közösségi oldalaikat is teleposztolják. Iszak Eszter például azt is a követőivel szavaztatta meg, hogy ellátogasson-e a fesztiválra. 

Gáspár Evelin, Rubint Réka és Győrfi Pál is a Sziget Fesztiválon bulizik a napokban, így, aki nyitott szemmel jár, a tömegben felfedezheti kedvenceit.

Rubint Réka a családdal látogatott ki a Sziget Fesztiválra. Úgy tűnik, hogy Lana Del Rey koncertjét hallgatták. "Sziget. Az èn Drága "kicsi" Fiammal. Mèg most velem. Mert még engedi" - írta fotójához Rubint Réka.

❤️❤️❤️ @lara_schobert_official @norbert_schobert_jr.offical #together #szigetfestival #evening

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

Győrfi Pál is családi körben élvezte a fesztivált, fiával, Danival bulizott. Úgy tűnik, nagyon jól érezték magukat.

Idén is együtt #myson #szigetfestival @dani.gyorfi

Győrfi Pál (@gyorfipal) által megosztott bejegyzés,

Cinthya Dictator igazi buliszerelést választott a Sziget Fesztiválra, hasát megmutató felsőben és forrónadrágban jelent meg.

Sziget @olegborisuk

CINTHYA DICTATOR ® (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

Iszak Eszter azt is követőire bízta, hogy kimenjen-e a fesztiválra, természetesen arra szavaztak, hogy bulizzon. "Instastory-ban megszavaztàtok, hogy jöjjek ki a Szigetre, úgyhogy itt vagyok" - írta Iszak Eszter fotójához.

Rubint Rékáékhoz hasonlóan Gáspár Evelin is Lana Del Rey koncertjére volt kíváncsi. Úgy tűnik A VIP-ból élvezte a látványt és hallgatta a lírai dallamokat.

Hi @lanadelrey ✌️#sziget2018

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Kiszel Tünde elektromos rollerre pattant: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180813-kiszel-tunde-elektromos-rollerre-pattant.htmlKiszel Tünde olyat tett, mint még soha életében: elektromos rollerre pattant. TV + SztárokOrigoTolvai Reni megmutatta, milyen gömbölyded a fenekehttp://www.life.hu/sztarok/20180813-tolvai-reni-megmutatta-milyen-gombolyded-a-feneke.htmlNemcsak hangjáért imádják Tolvai Renáta énekesnőt rajongói, hanem csodás alakjáért is. Most megmutatta, milyen gömbölyded popsival büszkélkedhet. TV + SztárokOrigoRészletek derültek ki Weisz Fanni és Hajmásy Péter esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180813-reszletek-derultek-ki-weisz-fanni-es-hajmasy-peter-eskuvojerol.htmlFérjhez ment a hétvégén Weisz Fanni, a ceremóniáról már több részlet is napvilágot látott. Vendégek meséltek az erdei tisztáson tartott szertartásról, amint a modell családja nem vett részt. TV + SztárokOrigoRémisztő üzenetet kapott Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20180813-remiszto-uzenetet-kapott-vasvari-vivien-momo.htmlVasvári Vivien is kapott üzenetet Momótól, a gyerekeket ijesztgető furcsa internetes lénytől. TV + Sztárok--Horváth Éva a TV2 Csak show és más semmi című műsorával tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20180813-horvath-eva-a-tv2-csak-show-es-mas-semmi-cimu-musoraval-ter-vissza-a-kepernyore.htmlHorváth Éva elmúlt időszaka csak a babázásról szólt, de hamarosan újra visszatér a képernyőre. TV + SztárokOrigoAleska betöltötte a 30. életévét: hatalmasat bulizotthttp://www.life.hu/sztarok/20180813-aleska-betoltotte-a-30-eletevet-hatalmasat-bulizott.htmlAleska betöltötte a 30. életévét, amit hatalmas partival ünnepelt. Semmi sem billenthette ki jó kedvéből. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.