Női sztárok, akik terhesen forgattak, de fogalmunk sem volt róla: Gal Gadottól Reese Witherspoonig

Gal Gadot Lena Headey forgatás Reese Witherspoon Claire Danes Alyson Hannigan terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sorozatok és filmek forgatásai során nagyon sokszor kell eltűntetni a sztárok testéről dolgokat, de egy terhességet igen nehéz eltitkolni. Nem egy olyan színésznő van azonban, akinek mégis sikerült, persze a stáb segítségével. A nézők semmit nem vettek észre a várandósságból, az persze más kérdés, hogy mennyire volt kimerítő a színésznő számára így a forgatás. Gal Gadotnak például nem volt könnyű dolga a Wonder Womanben.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon Forrás: AFP/Anthony Harvey

A színésznőnek igazán nagy gyakorlata van már abban, hogyan is zajlik egy forgatás terhesen, ő ugyanis mindhárom terhessége alatt dolgozott. A Kegyetlen játékok című klasszikus munkálatai során volt először várandós, ahogy a Doktor Szöszi második részének forgatása során is el kellett rejtenie a pocakját. 2012-ben ismét sokat kellett ügyeskedni az Ördöglakat felvételekor, ugyanis Reese akkor is terhes volt. Nem lehetett egyszerű, hogy a kisbaba érkezése helyett a filmezésre kellett koncentrálnia.

Claire Danes

Claire Danes Forrás: AFP/Angela Weiss

Elképesztő alakítást nyújt Claire Danes a Homelandben, de még jobban elámulhatunk teljesítményén, ugyanis kiderült, hogy az egyik évad forgatása során várandós volt Claire. A sorozat egyébként is elég kemény igénybevétel, de a második évad felvételei alatt még azzal a kihívással is meg kellett küzdenie a színésznőnek és a stábnak, hogy elrejtsék Claire terhespocakját, ami nem volt egyszerű, de sikerrel jártak.

Lena Headey

Lena Headey Forrás: HBO

A Trónok harca kegyetlen királynőjeként megismert Lena Headeynek sem volt könnyű dolga az első évad forgatása alatt, ugyanis éppen akkor volt várandós. Szerencsére Cersei Lannister folyamatosan köpenyekbe burkolózott, így elrejteni nem volt bonyolult Lena kerekedő pocakját. A színésznő pedig később azzal viccelődött, hogy így legalább megúszta azt a sok-sok meztelenkedést. Lena a hatodik évad felvételei alatt is várandós volt, ekkor azonban már rutinszerűen kezelték a helyzetet.

Alyson Hannigan

Alyson Hannigan Forrás: AFP

Mi nehezebb annál, mint hogy el kell rejteni egy színésznő terhespocakját? Két színésznő várandósságának eltitkolása! Az Így jártam anyátokkal rendezőinek meggyűlt a baja a két főszereplő színésznővel, ugyanis mindketten terhesek voltak a 2008-as évad munkálatai alatt. Az írók szerint azonban Lily életében még nem érkezett el az ideje a terhességnek, Robin imidzsébe pedig egyáltalán nem fért bele a baba, így kénytelenek voltak mindkét szereplő hasát takargatni.

Gal Gadot

Gal Gadot Forrás: InterCom

Megszokott, hogy a forgatások után visszahívják a szereplőket még néhány felvételre, ez azonban a Wonder Woman esetében nem volt olyan egyszerű. Gal Gadot ugyanis ekkor már terhes volt, így trükközni kellett ahhoz, hogy ne látszódjon a pocak. Végül egy speciális szoknyával oldották meg a helyzetet, és utólag, számítógéppel távolították el a terhes hasát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.