Ultimátumot adott barátainak Harry herceg: senki nem fecseghet

házasság Meghan Markle titok barátok Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg nem szeretné, ha a média folyton a házasságáról beszélne, ezért gondoskodik arról, hogy semmilyen belső információ ne szivárogjon ki a palotából.

Harry herceg és Meghan Markle érthető módon nem szeretné, ha folyton a magánéletükről beszélnének az emberek, épp ezért meghozták a szükséges rendelkezéseket azzal kapcsolatban, hogy semmi ne szivárogjon ki a palotából.

Az Express azt írja, a pár már minden közeli baráttal, ismerőssel elbeszélgetett arról, miért is nem szabad fecsegniük a sajtónak. Harry állítólag ultimátumot adott nekik, ha bármit is elkotyognak róluk, azonnal kiesnek a pixisből és nem lesznek többé barátok.

Harry herceg ultimátumot adott barátainak Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Mindketten hallgatást várnak el a barátaiktól. Ha megszegik ezt a szigorú szabályt, azonnal megszakítják velük a kapcsolatot" – árulta el egy bennfentes.

Harry nagyon félti Meghant és főképp miatta kérte ezt a barátoktól. Kezd kicsit aggódni a hisztéria miatt, ami az utóbbi hetekben kialakult a felesége körül a sajtón keresztül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.