Szakértők úgy vélik, remek királyné válik Camilla hercegnéből

Forrás: AFP/Tracey Nearmy -
királyné királyi család Károly herceg uralkodó Camilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királynő korábbi sajtósa elárulta, szerinte nagyszerű királyné lesz Károly herceg feleségéből, Camillából.

Amint trónra lép Károly herceg, a felesége, Camilla személyében új királynét köszönthet a világ. Bár a britek egyelőre nem rajonganak érte, szakemberek szerint hamarosan bizonyítani fogja rátermettségét.

II. Erzsébet korábbi sajtósa, Charles Anson a People magazinnak elmondta, 2005-ös házasságkötésük óta egy erős csapatként működik együtt a hercegi pár. A férfi szerint Camilla remek választás volt.

Kiváló feleség, soha nem hagyja férjének, hogy túlságosan szívére vegye a világ problémáit. Remek életfilozófiával rendelkezik, úgy véli, vannak dolgok, amelyeken egyszerűen nem lehet változtatni. Nem aggódja túlságosan túl a dolgokat. Én úgy gondolom, királynéként is nagyszerű társa lesz Károlynak."

Állítják, Camillából remek királyné lesz Forrás: AFP/Tracey Nearmy

A királyi család életrajzírója Penny Junor tovább dicsérte Camillát. Szerinte a hercegné csupa vidámság, kiváló társaság és nagyon jó a humora. Folyton mosolyog, jó hatással van a körülötte levőkre is. Közvetlen, barátságos és természetes.

Nem csoda, ha már az első találkozásukkor elcsavarta Károly fejét" – nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.