Meghan Markle régóta vágyott arra, hogy hercegnő legyen

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
királyi család hercegné Meghan Markle hercegnő Katalin hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előkerült Meghan Markle négy éve írt blogbejegyzése, amelyből kiderült, nagyon irigyelte Katalin hercegnét, hogy sikerült bekerülnie a királyi családba.

Egyre többen suttognak arról, hogy Meghan Markle már régóta be akarta cserkészni Harry herceget, most pedig úgy tűnik, nem is tévedtek olyan nagyot. A Huffington Postnak valahogyan sikerült előásnia az újdonsült hercegné réges rég letörölt blogját. Ebben négy éve közzétett egy olyan bejegyzést, amelyből kiderült, meglehetősen irigy Katalin hercegnére, hogy bekerülhetett a királyi családba.

A kislányok arról álmodoznak, hogy egyszer hercegnők lesznek. Én She-Ra, az Erő Hercegnője szerettem volna lenni. Úgy tűnik, felnőtt nők is dédelgetik ezt az álmot. Csak nézzétek meg azt a parádét és felhajtást, amit Katalin hercegné körül csapnak!" – idézi a portál Meghan Markle szavait.

Meghan Markle tényleg előre eltervezte, hogy bekerüljön a családba? Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.