Nászútjáról mesélt Liptai Claudia

Forrás: Instagram/liptaiclaudia -
esküvő házasság Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia mézeshetek nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia végre részleteket is elárult a nászútjáról. Férjével, Ádámmal csodás helyeken jártak.

Június elején házasodott össze Liptai Claudia és Pataki Ádám, az esküvő után pedig nem sokára el is utaztak násztúra. Először az Amerikai Egyesült Államokban jártak, majd pedig Görögországban is pihentek egy kicsit.

Bár nem kettesben utaztak, vitték magukkal a gyerekeket, sőt a barátaikat is. Mint kiderült, ennek is megvolt az oka: néha a többiek vigyáztak Pankára és a Marcellre, hogy a pár kettesben is tudjon kicsit romantikázni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A végtelenbe és tovább! #szerelmemim kicsi @dongelato és a nagy❤️

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Egy normális nászútra az tud elmenni, akinek nincs gyereke, vagy ha van is, már nagyobb. De szerintem a mézesheteknek nem az a lényege, hogy csak kettesben töltsük őket. Természetesen próbáltunk időt szakítani egymásra is, akadtak lopott pillanatok, amelyek csak a miénk voltak. Furán hangzik, de azért mentünk barátokkal, hogy legyen egy kis időnk egymásra is. Merthogy így tudtuk kire hagyni a gyerekeket, Pankát és Marcellt, és elmehettünk kettesben sétálni a tengerpartra. Gyönyörű volt a nászutunk, méltó lezárása a csodaszép esküvőnek" – nyilatkozta Claudia a Story magazinnak.

Tinikori fotót mutatott a kebelcsoda, Kelly Brookhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-tinikori-fotot-mutatott-a-kebelcsoda-kelly-brook.htmlA brit kebelcsoda, Kelly Brook megmutatta, hogy már 18 évesen is igazi bombázó volt. TV + Sztárok--Egy bennfentes szerint Shane Tusup megszabadul tetoválásaitólhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-egy-bennfentes-szerint-shane-tusup-megszabadul-tetovalasaitol.htmlŐsszel folytatódik Hosszú Katinka és Shane Tusup válópere, ám egy bennfentes szerint Tusup annyira megharagudott feleségére, hogy nem jelenik meg a bíróságon. Sőt, talán az úszónőre emlékeztető tetoválásaitól is megszabadul TV + Sztárok--Sebestyén Balázs idén csak egyetlen műsort vezet a képernyőn, nem bánjahttp://www.life.hu/sztarok/20180816-sebestyen-balazs-iden-csak-egyetlen-musort-vezet-a-kepernyon-nem-banja.htmlCsak egyetlen műsort vezet idén az RTL Klub képernyőjén Sebestyén Balázs. Azt mondja, ezt most nem bánja, most találta meg az egyensúlyt a magánélet, a Rádió1 és a tévézés között. TV + SztárokOrigoVégh Judit, a Jóban Rosszban szereplője megmutatta alakját bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-vegh-judit-a-joban-rosszban-szereploje-megmutatta-alakjat-bikiniben.htmlÉvek óta alakítja a Jóban Rosszban Dr. Steiner Dóráját Végh Judit, aki most közösségi oldalán megmutatta alakját bikiniben. TV + Sztárok--Sarka Kata nem mindennapi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180816-sarka-kata-nem-mindennapi-dekoltazst-villantott.htmlNem titok, hogy Sarka Kata, a LifeTv Ez zsír! műsorának háziasszonya rengeteget tesz azért, hogy formában maradjon. Rendszeresen posztol sportolás közben, most azonban egy igencsak szexi képpel rukkolt elő, mélyen dekoltált felsőben pózolt. TV + SztárokOrigoElhunyt a várnadós valóságshow-sztár, Lyric McHenryhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-elhunyt-a-varnados-valosagshowsztar-lyric-mchenry.htmlFeltehetőleg drogtúladagolásban hunyt el a 26 éves terhes valóságshow-sztár, Lyric McHenry. Az utcán találtak rá New Yorkban, kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.