Sarka Kata nem mindennapi dekoltázst villantott

alak Sarka Kata dekoltázs szépség kebel futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy Sarka Kata, a LifeTv Ez zsír! műsorának háziasszonya rengeteget tesz azért, hogy formában maradjon. Rendszeresen posztol sportolás közben, most azonban egy igencsak szexi képpel rukkolt elő, mélyen dekoltált felsőben pózolt. 

Elájultak a kommentelők Sarka Kata legújabb fotójától, melyen egy mélyen dekoltált felsőben mutatja meg kerekded kebleit. Akik követik a műsorvezető közösségi oldalait, láthatják, hogy rendszeresen sportol, sokat tesz azért, hogy formában maradjon. Legutóbb például a Margit-szigetről jelentkezett, a hashtagekből pedig az is kiderült, hogy 3-szor futotta körbe a szigetet.

Nemrégiben pedig mást is elárultak róla a fotóhoz írt hashtegek, hiszen nyaralása alatt a #withmylove (a szerelmemmel) is helyet kapott, így arra következtettek a rajongói, hogy esetleg már rátalált a szerelem. Mindenesetre mostani, dekoltázsát is jól láttató fotójával egészen biztosan örömet okozott követőinek.

#today #endoftheday #happyday

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Elhunyt a várnadós valóságshow-sztár, Lyric McHenryhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-elhunyt-a-varnados-valosagshowsztar-lyric-mchenry.htmlFeltehetőleg drogtúladagolásban hunyt el a 26 éves terhes valóságshow-sztár, Lyric McHenry. Az utcán találtak rá New Yorkban, kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. TV + SztárokOrigoFriss hírek Michael Schumacherről: Mallorcára költözik a családhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-friss-hirek-michael-schumacherrol-mallorcara-koltozik-a-csalad.htmlHamarosan Mallorcára költözik a Schumacher család. A pilóta felesége 30 millió euróért vásárolt a szigeten egy 15.000 négyzetméteres birtokot, ami korábban a Real Madrid elnökének, Florentino Péreznek a tulajdonában volt.TV + Sztárok--Meztelen fotókkal bombázza egy férfi Tóth Gabit és Peller Annáthttp://www.life.hu/sztarok/20180815-meztelen-fotokkal-bombazza-egy-ferfi-toth-gabit-es-peller-annat-zaklatas.htmlKiderült: ugyanaz a férfi bombázza pucér fotókkal Tóth Gabit, mint Peller Annát. TV + Sztárok--Fiatal férfira vágyik Görbe Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20180815-fiatal-ferfira-vagyik-gorbe-nora-parkapcsolat.htmlGörbe Nóra nyitott egy új párkapcsolatra, és úgy érzi, egy fiatal férfi személyében talán újra rátalálhat a boldogság. TV + SztárokOrigoSztárok, akik szörnyű betegségekkel néztek szembe: Julia Robertstől Daniel Radcliffe-ighttp://www.life.hu/sztarok/20180815-sztarok-akik-szornyu-betegsegekkel-neztek-szembe-julia-robertstol-daniel-radcliffeig.htmlSokan gondolják úgy, hogy a gazdag és híres emberek élete sokkal könnyebb, ami az anyagiakat tekintve lehet igaz, de az élet sok egyéb területen tartogat bukkanókat. Sajnos senki nem mentesül a problémák alól, különösen igaz ez az egészségre, ugyanis a betegségek nem a pénztárca alapján válogatnak. Több híresség nézett már szembe veszélyes betegségekkel: Sharon Stone az agyvérzéssel, míg más a rákkal küzdött meg. TV + SztárokOrigoEgyütt szelfizett John Lennon és Paul McCartney fia: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-egyutt-szelfizett-john-lennon-es-paul-mccartney-fia.htmlKülönleges fotó készült: együtt szelfizett John Lennon és Paul McCartney fia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.